Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndertim shkollë 1 katëshe, Shkolla Fushë Studen, Komuna Steblevë, Librazhd

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

134.203 €

Kosto në lekë

16.668.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtKomuna Steblevë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgi
Vendndodhja e projektit