Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim i sheshit “Liria” në qytetin e Durrësit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.254.047 €

Kosto në lekë

155.752.642 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 prill 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevesheshe
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiEverest
Vendndodhja e projektit