Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës së mesme Starovë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

420.798 €

Kosto në lekë

52.263.124 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 mars 2017, nëpërmjet programit Arsimi dhe Sporti.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku BTolita
Vendndodhja e projektit