Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i teatrit "A.Z.Çajupi" në Korçë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

482.990 €

Kosto në lekë

59.987.330 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 29 maj 2015, nëpërmjet programit Arti dhe Kultura.

Lloji i projekteveprojekte rekreacioni
BashkiaKorçë
InvestitorëtBashkia Korçë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiCurri
Vendndodhja e projektit