Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ndërtimi i kompleksit multifunksional, sportiv dhe kulturor 4.346.914 € 539.886.728 Lekë
2 Projekt i Ansamblit Rilindja, Belsh 1.467.869 € 182.309.361 Lekë
3 Infrakstruktura e brendshme e qendrës për ruajtjen dhe promovimin e kulturës/ Muzeu i Artit Mesjetar 1.122.984 € 139.474.603 Lekë
4 Segmenti 3 i Pasarelës + Ura në dru përgjatë rrugës automobilistike, Hyrje parku-Godulla e brendshme 801.863 € 99.591.414 Lekë
5 Rikonstruksion i teatrit "A.Z.Çajupi" në Korçë 482.990 € 59.987.330 Lekë
6 Ndërtimi i pedonales, korsisë së biçikletave, Liqeni Belsh 443.671 € 55.103.885 Lekë
7 Rikonstruksion i pishinës publike 318.842 € 39.600.120 Lekë
Total: 8.985.133,00 1.115.953.441,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 projekte rekreacioni 8.985.132 € 1.115.953.441 Lekë
Total: 8.985.132,00 1.115.953.441,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 5.952.888 € 739.348.661 Lekë
2 Bashkia Belsh 1.911.540 € 237.413.246 Lekë
3 Bashkia Divjakë 801.863 € 99.591.414 Lekë
4 Bashkia Durrës 318.842 € 39.600.120 Lekë
Total: 8.985.133,00 1.115.953.441,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Konstruksion 93 (construction company) 4.593.264 € 570.483.401 Lekë
2 Vëllezerit Hysa (construction company) 1.892.603 € 235.061.246 Lekë
3 NDREGJONI (construction company) 652.037 € 80.983.009 Lekë
4 Curri (construction company) 482.990 € 59.987.330 Lekë
5 STERKAJ (construction company) 400.545 € 49.747.707 Lekë
6 2T (construction company) 400.545 € 49.747.707 Lekë
7 A.L-ASFALT (construction company) 318.842 € 39.600.120 Lekë
8 Xhengo (construction company) 224.597 € 27.894.921 Lekë
9 Zenit 06 (supervisory company) 18.937 € 2.352.000 Lekë
10 Taulant (supervisory company) 773 € 96.000 Lekë
11 PROJECT & PEOPLE (design company) Lekë
12 Shpresa Gjura (colaudation) Lekë
13 Dea Studio (supervisory company) Lekë
Total: 8.985.133,00 1.115.953.441,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve