Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ujësjellësi Prokopi - Paftal, Njesia Administrative Sinje

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

75.993 €

Kosto në lekë

9.438.306 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 19 Nëntor 2014, nëpërmjet programit të financimit të ujësjellës-kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku BTolita
Vendndodhja e projektit