Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Kolanec, Bashkia Maliq

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

23.367 €

Kosto në lekë

2.902.194 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMaliq
InvestitorëtBashkia Maliq
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNIKA
Vendndodhja e projektit