Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Projekt zbatimi për rehabilitimin e sheshit të Komunës Gjerbës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

58.680 €

Kosto në lekë

7.288.074 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 6 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevesheshe
BashkiaSkrapar
InvestitorëtKomuna Gjerbës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiQATO-01
Vendndodhja e projektit