Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim shkolla vartëse Fshati Zdrajsh Verri, Komuna Orenjë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

33.292 €

Kosto në lekë

4.134.910 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 1 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtKomuna Orenjë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiRestaurim Gurra-KacaJodjon-Po
Vendndodhja e projektit