Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i pishinës publike

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

318.842 €

Kosto në lekë

39.600.120 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 09 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte rekreacioni
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiA.L-ASFALT
Vendndodhja e projektit