Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Marie Kaculini", Durrës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

831.870 €

Kosto në lekë

103.318.260 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të Arsimit dhe Sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku BMuratiEuro Alb
Vendndodhja e projektit