Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i qendrës së qytetit të Shijakut

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

803.578 €

Kosto në lekë

99.804.338 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaShijak
InvestitorëtBashkia Shijak
Kontraktorët
Kompani ndërtimiALB LEAA INTERNATIONAL
Kompani projektueseERCON
Vendndodhja e projektit