Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Bërdicë e Madhe", Komuna Bërdicë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

160.344 €

Kosto në lekë

19.914.678 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaShkodër
InvestitorëtKomuna Bërdicë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKADIA
Vendndodhja e projektit