Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksioni godinës së teatrit "Migjeni" 459.557 € 57.076.966 Lekë
2 Rikualifikim urban i rrugicave në Qendrën Historike (shtrim i rrugicave me gurë dhe montimi i dyerve e dekorative prej druri) 353.278 € 43.877.135 Lekë
3 Shëtitorja Velipojë, loti II 290.907 € 36.130.667 Lekë
4 Sistemim dhe asfaltim i rrugës Qendër Grudë e Re - Qendër Golem 252.165 € 31.318.831 Lekë
5 Rikonstruksioni i shkollës 9- vjeçare fshati Gimaj, Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
6 Blloku i pallateve Vau i Dejës 231.810 € 28.790.814 Lekë
7 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Bërdicë e Madhe", Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
8 Rikualifikim urban i ambjenteve të jashtme të katedrales së Shën Shtjefnit 153.162 € 19.022.742 Lekë
9 Rikualifikim urban i rrugicave në qendrën historike sheshi “Gjon Pali II-të” 131.610 € 16.345.928 Lekë
10 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare "Xheladin Fishta" 117.444 € 14.586.532 Lekë
11 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Branko Kadia" 71.368 € 8.863.962 Lekë
12 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ndoc Mazi" 49.454 € 6.142.178 Lekë
13 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ismail Qemali" 40.646 € 5.048.271 Lekë
14 Rikonstruksion i pjesshëm i shkollës 9 vjeçare "Ura e Shtrenjtë", Postribë 38.222 € 4.747.195 Lekë
15 Rikonstruksion i bllokut të pallateve "Xhabije" 16.250 € 2.018.206 Lekë
16 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Dëshmorët e Prishtinës" 13.587 € 1.687.462 Lekë
17 Pyllëzimi i objektit Kodra e Tepes 9.362 € 1.162.811 Lekë
18 Punimet Silvikulturale në pyjet artificial 7.808 € 969.756 Lekë
Total: 2.641.992,00 328.135.361,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 ndërtesa 844.529 € 104.890.522 Lekë
2 rrugë 753.302 € 93.560.100 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 736.083 € 91.421.505 Lekë
4 bulevarde 290.907 € 36.130.667 Lekë
5 projekte gjelbërimi 17.170 € 2.132.567 Lekë
Total: 2.641.991,00 328.135.361,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Shkodër 1.945.723 € 241.658.789 Lekë
2 Komuna Velipojë 290.907 € 36.130.667 Lekë
3 Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
4 Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
Total: 2.641.992,00 328.135.361,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 NIKA (construction company) 707.092 € 87.820.887 Lekë
2 KADIA (construction company) 405.362 € 50.345.905 Lekë
3 B.M-Konstruksion (construction company) 395.705 € 49.146.563 Lekë
4 CO 1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE (construction company) 353.278 € 43.877.135 Lekë
5 Rroku GUEST (construction company) 252.165 € 31.318.831 Lekë
6 MANE SHPK (construction company) 187.441 € 23.280.142 Lekë
7 Kthella (construction company) 145.454 € 18.065.334 Lekë
8 K.A.N (construction company) 60.636 € 7.530.955 Lekë
9 DELIA IMPEX (construction company) 49.454 € 6.142.178 Lekë
10 Alb-Konstruksion (construction company) 40.646 € 5.048.271 Lekë
11 KONSTRUKSION 04 (construction company) 16.250 € 2.018.206 Lekë
12 DRINI-A (construction company) 13.587 € 1.687.462 Lekë
13 Drini 1 (construction company) 7.808 € 969.756 Lekë
14 Malvin (construction company) 7.115 € 883.736 Lekë
15 Manjola Lesha (supervisory company) Lekë
16 Rean-95 (supervisory company) Lekë
17 Florinda Hilaj (supervisory company) Lekë
Total: 2.641.993,00 328.135.361,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve