Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Riza Ibarliu", Zhame Sektor, Komuna Dushk

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

228.931 €

Kosto në lekë

28.433.206 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaLushnjë
InvestitorëtKomuna Dushk
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku B
Vendndodhja e projektit