Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rijetëzimi i shëtitores Kongresi 1.203.042 € 149.417.780 Lekë
2 Ndërhyrje polifunksionale në lagjen "Xhevdet Nepravishta", Loti 1 1.086.314 € 134.920.149 Lekë
3 Rikualifikim i sheshit, unifikim fasadash, Lushnje 1.045.135 € 129.805.811 Lekë
4 Rotonda e Plugut-Postobllokut, rruga e hyrjes Lushnjë-Tiranë 866.141 € 107.574.705 Lekë
5 Rikonstruksion i kompleksit të shkollave Fier-Shegan (2 shkolla, palestër dhe terrene sportive) 781.466 € 97.058.102 Lekë
6 Urbanizimi i zonës informale në lagjen 18 Tetori 707.872 € 87.917.664 Lekë
7 Sistemim, asfaltim i rrugës Bubullimë Imsht 621.138 € 77.145.281 Lekë
8 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare, Krutje 498.637 € 61.930.748 Lekë
9 Sistemim asfaltim i rrugës Tozhgez-Zhelizhan - Mazhaj, komuna Allkaj 467.816 € 58.102.788 Lekë
10 Rikualifikimi urban i hapësirës sportive, Bashkia Lushnjë 446.525 € 55.458.458 Lekë
11 Rikonstruksion i shkollës së mesme të përgjithshme 18 Tetori, Bashkia Lushnje 414.879 € 51.527.960 Lekë
12 Rikonstruksion i rrugës pedonale “Abaz Bej Lushnja” 363.273 € 45.118.519 Lekë
13 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Riza Ibarliu", Zhame Sektor, Komuna Dushk 228.931 € 28.433.206 Lekë
14 Rikonstruksion i rrugës Kamçisht-Ngurrëz e Vogël, Komuna Krutje, Fier 221.435 € 27.502.250 Lekë
15 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Toskë, Komuna Allkaj, Lushnje 206.420 € 25.637.395 Lekë
16 Rehabilitimi i fasadave në qendër të qytetit dhe rruga Misto Mame 164.718 € 20.458.020 Lekë
17 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Thanasaj, Komuna Dushk 126.073 € 15.658.261 Lekë
Total: 9.449.815,00 1.173.667.097,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 3.402.574 € 422.599.713 Lekë
2 rrugë 2.539.803 € 315.443.543 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 2.256.406 € 280.245.672 Lekë
4 të tjera 1.086.314 € 134.920.149 Lekë
5 fasada 164.718 € 20.458.020 Lekë
Total: 9.449.815,00 1.173.667.097,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Lushnjë 8.199.140 € 1.018.333.197 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 895.672 € 111.242.433 Lekë
3 Komuna Dushk 355.004 € 44.091.467 Lekë
Total: 9.449.816,00 1.173.667.097,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 5.566.795 € 691.395.975 Lekë
2 Senka (construction company) 924.500 € 114.822.922 Lekë
3 BETA (construction company) 543.157 € 67.460.075 Lekë
4 Uleza Ndertim (construction company) 543.157 € 67.460.074 Lekë
5 Egland (construction company) 533.767 € 66.293.869 Lekë
6 NDREGJONI (construction company) 390.733 € 48.529.051 Lekë
7 Boshnjaku B (construction company) 228.931 € 28.433.206 Lekë
8 BEAN (construction company) 221.435 € 27.502.250 Lekë
9 Salillari (construction company) 164.718 € 20.458.020 Lekë
10 Xhimo & Kleo (construction company) 126.073 € 15.658.261 Lekë
11 Shkelqimi 07 (construction company) 103.210 € 12.818.698 Lekë
12 Fled (construction company) 103.210 € 12.818.697 Lekë
13 Protocons (supervisory company) 64 € 8.000 Lekë
14 Zenit 06 (supervisory company) 64 € 7.999 Lekë
15 Erald G (supervisory company) Lekë
16 GB Civil Engineering (supervisory company) Lekë
17 Dea Studio (supervisory company) Lekë
18 A.SH. Engineering (supervisory company) Lekë
19 Liliana Vllamasi (colaudation) Lekë
20 InfraKonsult (supervisory company) Lekë
21 Super Projekt (supervisory company) Lekë
Total: 9.449.814,00 1.173.667.097,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve