Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim KUZ, fshati Bulçar

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

54.719 €

Kosto në lekë

6.796.112 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaGramsh
InvestitorëtKomuna Kodovjat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgi
Mbikëqyrës punimeshYlli Ago
KolaudimHekuran Xhina
Vendndodhja e projektit