Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim shkolle 9-vjeçare dhe kopsht Kurdari, komuna Suc

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

269.550 €

Kosto në lekë

33.478.052 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKlos
InvestitorëtBashkia Klos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiG.P.G. Company
Mbikëqyrës punimeshIlir Kica
Vendndodhja e projektit