Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi i hapësirave në të dy anët e rrugës "Pavarësia" - Loti II

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

842.839 €

Kosto në lekë

104.680.590 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të Infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBesta
Vendndodhja e projektit