Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi i hapësirave midis kuartallit nga rruga "Skënderbej" deri në rrugën "Mars 91" e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujërave të bardha deri tek Ura e Dajlanit, Faza 1

Statusi

Në ndërtim

Kosto në euro

744.759 €

Kosto në lekë

92.499.090 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të Infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKronos KonstruksionEverest
Mbikëqyrës punimeshNORD - COMAT
Vendndodhja e projektit