Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion dhe shtesë anësore dhe palestër e re në shkollën "14 Nëntori"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

635.045 €

Kosto në lekë

78.872.644 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të Arsimit dhe Sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVaraku ERAJLI NDERTIM
Vendndodhja e projektit