Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim i shkollës 9 vjeçare "Dom Martin Trushi", Stajke, Komuna Bushat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

574.914 €

Kosto në lekë

71.404.288 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaVau i Dejës
InvestitorëtBashkia Vau i Dejës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiJunik
Vendndodhja e projektit