Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i Qendrës Spitalore, Divjakë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

378.140 €

Kosto në lekë

46.964.970 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të Shëndetësisë.

Lloji i projektevendërtesa
BashkiaDivjakë
InvestitorëtBashkia Divjakë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Mbikëqyrës punimeshERMIS - KEST
Vendndodhja e projektit