Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr. 2, tek ish-rezervat e shtetit, Kavajë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

166.605 €

Kosto në lekë

20.692.401 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKavajë
InvestitorëtBashkia Kavajë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku B
Mbikëqyrës punimeshErsi
Vendndodhja e projektit