Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitimi i përroit Leshniqe, Kavajë 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
2 Rikonstruksion i sheshit të xhamisë Kubelije 1.614.051 € 200.465.185 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza I 1.576.734 € 195.830.316 Lekë
4 Rikonstruksion i rrugës së Tironsave (rruga hyrëse e qytetit) 1.532.828 € 190.377.216 Lekë
5 Unaza lindore e Kavajës, Faza I 1.236.608 € 153.586.724 Lekë
6 Rikonstruksioni i rrugës "Fragment i shëtitores nr.1" (Nga Teqja, Rruga e Dalese), Faza 3 1.016.705 € 126.274.744 Lekë
7 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Rilindja", Lagja nr.1, Kavajë 793.377 € 98.537.415 Lekë
8 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza II 764.969 € 95.009.201 Lekë
9 Rikonstruksioni i rrugës KLA&XHU-Shëtitore qendrër Golem 619.956 € 76.998.536 Lekë
10 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr. 2, tek ish-rezervat e shtetit, Kavajë 166.605 € 20.692.401 Lekë
11 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr.4 tek rruga "Sufajve", Kavajë 165.940 € 20.609.694 Lekë
12 Rikonstruksion i rrugës "Xhami-Golem" 161.354 € 20.040.121 Lekë
Total: 13.240.162,00 1.644.428.145,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 6.909.153 € 858.116.858 Lekë
2 të tjera 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
3 sheshe 1.614.051 € 200.465.185 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 1.125.922 € 139.839.510 Lekë
Total: 13.240.161,00 1.644.428.145,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Kavajë 13.240.162 € 1.644.428.145 Lekë
Total: 13.240.162,00 1.644.428.145,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Vëllezerit Hysa (kompani ndërtimi) 5.447.599 € 676.591.852 Lekë
2 G.P.G. Company (kompani ndërtimi) 4.880.458 € 606.152.877 Lekë
3 Arifaj (kompani ndërtimi) 807.026 € 100.232.593 Lekë
4 Denis 05 (kompani ndërtimi) 807.026 € 100.232.593 Lekë
5 Pese Vellezerit (kompani ndërtimi) 452.002 € 56.138.606 Lekë
6 Colombo (kompani ndërtimi) 396.688 € 49.268.707 Lekë
7 Boshnjaku B (kompani ndërtimi) 327.959 € 40.732.522 Lekë
8 Shendelli (kompani ndërtimi) 55.313 € 6.869.898 Lekë
9 Ndertuesit (kompani ndërtimi) 55.313 € 6.869.898 Lekë
10 Universal Engineering 08 (mbikëqyrës punimesh) 6.913 € 858.600 Lekë
11 Zenit 06 (mbikëqyrës punimesh) 3.865 € 480.000 Lekë
12 ASH Engineering (kompani projektuese) Lekë
13 Erald G (mbikëqyrës punimesh) Lekë
14 Taulant (mbikëqyrës punimesh) Lekë
15 Ersi (mbikëqyrës punimesh) Lekë
16 Vler-Invest (mbikëqyrës punimesh) Lekë
17 Arena MK (mbikëqyrës punimesh) Lekë
18 InfraKonsult (mbikëqyrës punimesh) Lekë
19 ALB SUPERVIZION - D.S. (mbikëqyrës punimesh) Lekë
20 Super Projekt (mbikëqyrës punimesh) Lekë
21 Dricons (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 13.240.162,00 1.644.428.146,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve