Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rijeetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

624.785 €

Kosto në lekë

77.598.240 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaKonispol
InvestitorëtBashkia Konispol
Kontraktorët
Kompani ndërtimiG.P.G. Company
Vendndodhja e projektit