Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion dhe ndërtim i palestrës së shkollës së bashkuar "Bejdo Sejko", Konispol 646.413 € 80.284.464 Lekë
2 Rijeetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol 624.785 € 77.598.240 Lekë
3 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Mehmet Xhaferri" dhe kopësht 559.064 € 69.435.711 Lekë
4 Rikonstruksioni i sheshit qendror të qytetit, Konispol 425.711 € 52.873.356 Lekë
5 Rikonstruksion qendra e qytetit Konispol, Sarandë 312.767 € 38.845.611 Lekë
Total: 2.568.740,00 319.037.382,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 1.205.476 € 149.720.175 Lekë
2 rikualifikime urbane 937.551 € 116.443.851 Lekë
3 sheshe 425.711 € 52.873.356 Lekë
Total: 2.568.738,00 319.037.382,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Konispol 2.568.739 € 319.037.382 Lekë
Total: 2.568.739,00 319.037.382,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (kompani ndërtimi) 1.047.597 € 130.111.596 Lekë
2 Regli (kompani ndërtimi) 602.738 € 74.860.088 Lekë
3 VICTORIA INVEST (kompani ndërtimi) 602.738 € 74.860.087 Lekë
4 MANE SHPK (kompani ndërtimi) 312.767 € 38.845.611 Lekë
5 InfraKonsult (mbikëqyrës punimesh) 2.899 € 360.000 Lekë
6 XH & MILER (mbikëqyrës punimesh) Lekë
7 M.A.K Studio (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 2.568.739,00 319.037.382,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve