Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion shkolla e bashkuar “Muharrem Zela”, Komuna Kukur

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

168.886 €

Kosto në lekë

20.975.661 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 1 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaGramsh
InvestitorëtKomuna Kukur
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNDREGJONI
Mbikëqyrës punimeshA.SH. Engineering
Vendndodhja e projektit