Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Përmet, në veprat: Rruga “Spital -Varrezat Publike”, Rruga “Hotel Ramizi – Spital”, Rruga Tomor Mullaraj”, Rruga “Laver Bariu”, Shëtitorja "Sami Frashëri", Shëtitorja "Kongresi i Përmetit" dhe Shëtitorja "Mentor Xhemali"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

79.227 €

Kosto në lekë

9.840.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaPërmet
InvestitorëtBashkia Përmet
Kontraktorët
Mbikëqyrës punimeshFloral
Kompani projektueseAlbGarden
Vendndodhja e projektit