Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Thimi Tani”, Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

195.933 €

Kosto në lekë

24.334.872 lekë

This project has been financed through the decision taken by the Committee for the Development of Regions on August 1, 2014, under the Education and Sports scheme.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBesta
Vendndodhja e projektit