Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim urban i qendrës së qytetit të Cërrikut, Lot 1

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.126.691 €

Kosto në lekë

139.935.084 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 qershor 2016, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevesheshe
BashkiaCërrik
InvestitorëtBashkia Cërrik
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVëllezerit Hysa
Vendndodhja e projektit