Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Shtesë kati i shkollës 9 vjeçare Qesarakë, Komuna Dajt

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

376.003 €

Kosto në lekë

46.699.592 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaTiranë
InvestitorëtKomuna Dajt
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAGRI ConstruksionANADA
Vendndodhja e projektit