Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Sotirë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

94.977 €

Kosto në lekë

11.796.115 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaGramsh
InvestitorëtKomuna Kushovë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBeladi
Mbikëqyrës punimeshNatasha Myrtaj (Metohu)
KolaudimLiliana Vllamasi
Vendndodhja e projektit