Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i fasadave përgjatë bulevardit kryesor të qytetit të Beratit.

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

297.436 €

Kosto në lekë

36.941.510 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 23 shtator 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiLeon Konstruksion
Vendndodhja e projektit