Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i ujësjellësit të fshatit Muriqan

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

299.229 €

Kosto në lekë

37.164.200 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të ujësjellës kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaElbasan
InvestitorëtKomuna Gjergjan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgi
Vendndodhja e projektit