Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rivitalizimi i parkut pranë bar Rinisë dhe rehabilitimi i rrugës “Dervish Hekali” 578.627 € 71.865.420 Lekë
2 Rikonstruksioni i bulevardit "Jakov Xoxa" 186.761 € 23.195.773 Lekë
Total: 765.388,00 95.061.193,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 578.627 € 71.865.420 Lekë
2 bulevarde 186.761 € 23.195.773 Lekë
Total: 765.388,00 95.061.193,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Fier 765.388 € 95.061.193 Lekë
Total: 765.388,00 95.061.193,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Arberia (construction company) 765.388 € 95.061.193 Lekë
Total: 765.388,00 95.061.193,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve