Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i sheshit Skederbej (faza II) 9.457.767 € 1.174.654.654 Lekë
2 Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes së portit 4.603.087 € 571.703.448 Lekë
3 Ndërtimi i kompleksit multifunksional, sportiv dhe kulturor 4.346.914 € 539.886.728 Lekë
4 Rritja e sigurisë fizike dhe dixhitale në shkolla të arsimit të mesëm, ndërtimi i platformës multidimensionale të komunikimit 3.839.034 € 476.808.000 Lekë
5 Rehabilitimi i përroit Leshniqe, Kavajë 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
6 Rruga lidhëse midis një grupi fshatrash (Mbyet,Pluk, Krraps, Lalar) 3.284.545 € 407.940.450 Lekë
7 Projekt Unaza Bujqëzore, segmenti rrugor "Mertish - 3 Urat" 3.072.078 € 381.552.137 Lekë
8 Qendra polifunksionale dhe e shërbimeve 3.035.675 € 377.030.841 Lekë
9 Rikonstruksion urban i zonës përreth "Qytezës së femijëve", Korçë 2.989.560 € 371.303.408 Lekë
10 Zgjerim i rrugës hyrëse të qytetit, parkimi dhe rikualifikimi i qendrës së qytetit 2.950.503 € 366.452.472 Lekë
11 Shtimi i 209 shërbimeve të reja elektronike për 18 institucione në portalin e-Albania sipas marrëveshjes me institucionet përfituese, Faza 1 2.933.333 € 364.320.000 Lekë
12 Rikonstruksion i qendrës dhe infrastrukturës rrugore dhe monumenteve të kulturës, Voskopojë 2.922.571 € 362.983.320 Lekë
13 Krijimi i sistemit të të dhënave gjeohapësinore për mbështetjen e zhvillimit dhe menaxhimit rajonal, faza e parë 2.864.817 € 355.810.324 Lekë
14 Platforma Qeveritare e Ndërveprimit Riinxhinierim e modernizim të 51 proceseve të punës G2G, Zgjerim me 21 shërbime të reja elektronike G2G, G2C dhe G2B dhe shtimi i 6 shërbime të reja në portalin qeveritar e-albania.al. Versioni 1.0 2.814.780 € 349.595.726 Lekë
15 Lidhja e rrrugës Trans-Ballkanike me superstradën Fier-Vlorë 2.788.641 € 346.349.261 Lekë
16 Rikualifikim urban i bllokut nr.1 (Lapraka), kufizuar me rrugët "Don Bosko"- Shinat e Trenit (Filanto)- "Turhan Pashë Mehmeti"-"Ibrahim Pashë Bushatliu"-"Lord Bajron"-''Riza Cuka"-"Learton Vathi"-"Pandi Dardha"-"Dritan Hoxha" 2.671.205 € 331.763.607 Lekë
17 Rehabilitimi i varrezave Sharrë dhe lidhja me rrugën ekzistuese Kombinat 2.617.699 € 325.118.272 Lekë
18 Rikonstruksion i rrugëve Stadium i Vjetër -Stadium i ri, Stadiumi, Koli Vesho 2.515.805 € 312.462.933 Lekë
19 Rikonstruksion i parkut “Rinia” 2.444.414 € 303.596.161 Lekë
20 Ndërtim i parkut qendror të qytetit, rehabilitim i rrugës "Xoxi Andoni" dhe hapësirave rreth saj 2.405.686 € 298.786.258 Lekë
21 Rikonstruksion i rrugës Agim-Ndernenas-Hasturkas, Libofshë, Fier 2.342.995 € 291.000.000 Lekë
22 Rikonstruksion i rrugës Gjon Buzuku, sheshi i poliklinikës, sheshi i pazarit, rruga e Mborjes, rruga e Ravonikut 2.275.414 € 282.606.454 Lekë
23 Rikonstruksioni i rrugës/ segmenti "Rrethrrotullimi i doganës - mbikalimi Kashar" 2.216.351 € 275.270.827 Lekë
24 Rikualifikimi uraban i Sheshit Skënderbej, Faza 1 2.151.883 € 267.263.903 Lekë
25 Rikualifikimi i hapësirave përreth pallatit të kulturës, rruga me trafik të kufizuar /pedonalja "Pasho Hysi", rruga automobilistike "Pasho Hysi" 2.131.273 € 264.704.108 Lekë
26 Rikonstruksioni i rrugës Porcelan-Kinostudio-Surrel 2.125.942 € 264.041.996 Lekë
27 Ndërtim i shkollës 9-vjeçare “Kosova”, Tiranë 2.093.989 € 260.073.375 Lekë
28 Restaurimi i pazarit të vjetër të Korçës, Loti 1, Loti 2 2.073.663 € 257.548.909 Lekë
29 Rikualifikimi urban i parkut qendror "Rinia" 1.993.444 € 247.585.778 Lekë
30 Rruga e re paralel me portin, Durrës 1.955.497 € 242.872.704 Lekë
31 Sheshi dhe rrugicat tek kulla “Panorama”, sheshi tek Teatri 1.941.964 € 241.191.892 Lekë
32 Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj 1.912.977 € 237.591.722 Lekë
33 Itinerare këmbësorësh me pistë vrapimi dhe biçikletash në Parkun e Liqenit Artificial 1.909.515 € 237.161.799 Lekë
34 Rikonstruksioni i bulevardit "Jakov Xoxa" 1.867.615 € 231.957.733 Lekë
35 Rikualifikim i hapësirave në të dyja anët e rrugës "Pavarësia" dhe sistemimet e rrugëve dalëse në plazh- Loti 1 1.837.933 € 228.271.305 Lekë
36 Rikonstruksion i "Bulevardit 18 Shtatori" dhe degëzimeve rrugëve "Rexhep Qosja" dhe "Gole Gushi" 1.752.717 € 217.687.424 Lekë
37 Përmirësimi i infrakstrukturës vendore dhe rivitalizimi i hapësirave publike në zonën pranë Pallatit të Kulturës 1.670.746 € 207.506.697 Lekë
38 Ripërtëritje urbane e bulevardit "Ramiz Aranitasi" 1.642.284 € 203.971.734 Lekë
39 Rehabilitimi i qendrës së qytetit Koplik 1.641.970 € 203.932.660 Lekë
40 Realizimi i korsive të biçikletave, gjelbërimit dhe ndriçimit në rrugën “Pavarësia” 1.622.252 € 201.483.642 Lekë
41 Shëtitorja Gjirokastër, Parku i Viroit (pedonale dhe ndriçim) 1.616.625 € 200.784.801 Lekë
42 Rikonstruksion i sheshit të xhamisë Kubelije 1.614.051 € 200.465.185 Lekë
43 Rikualifikimi i Pazarit të Ri 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
44 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Ali Demi", Bashkia Vlorë 1.600.334 € 198.761.455 Lekë
45 Rikualifikimi urban i rrugës Muharrem Agolli (Pedonale) 1.595.327 € 198.139.629 Lekë
46 Rikonceptim dhe rikonstruksion i shkollës së muzikës “Jani Kukuzeli”, Durrës 1.592.315 € 197.765.495 Lekë
47 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza I 1.576.734 € 195.830.316 Lekë
48 Rikonstruksion i rrugës së Tironsave (rruga hyrëse e qytetit) 1.532.828 € 190.377.216 Lekë
49 Riinxhinierim dhe shtim funksionalitetesh/shërbimesh në sistemin e prokurimit elektronik mbështetur nga një teknologji dhe infrastrukturë e re 1.529.532 € 189.967.835 Lekë
50 Sistemim, asfaltim i rrugës Suk 1 - Arapaj - Samaticë 1.519.005 € 188.660.472 Lekë
51 Shëtitorja buzë detit Qeparo, Faza 2 1.509.004 € 187.418.276 Lekë
52 Projekt i Ansamblit Rilindja, Belsh 1.467.869 € 182.309.361 Lekë
53 Rikonstruksion i rrugë rurale Qafë Hajdari-Byshek 1.459.116 € 181.222.161 Lekë
54 Rehabilitimi i Plazhit Vlorë - Mbushja me rërë (pjesë e projektit Lungomare, Vlorë) 1.448.696 € 179.928.000 Lekë
55 Rivitalizimi i sheshit qendror e trotuarëve të akseve kryesore të qytetit Divjakë 1.425.689 € 177.070.591 Lekë
56 Rikualifikimi urban i sheshit të qytetit Rrëshen 1.400.243 € 173.910.124 Lekë
57 Rikualifikimi urban i lagjes nr.1, Blloku "11 Janari", Kuçovë 1.394.323 € 173.174.883 Lekë
58 Rikonstruksion i rrugës Kthesa e Pilurit (Himarë)-Vumblo 1.318.700 € 163.782.540 Lekë
59 Ndërtimi i shkollës së mesme 'Shote Galica', Fushë-Krujë 1.314.262 € 163.231.283 Lekë
60 Shëtitorja e bulevardit Osumi, Berat 1.314.246 € 163.229.383 Lekë
61 Restaurim i objekteve të pazarit Korçë, Loti 2 1.307.875 € 162.438.077 Lekë
62 Ndërtim, sistemim, asfaltim i rrugës kryesore të fshatit Dragostunjë, njësia administrative Qendër, Librazhd 1.299.320 € 161.375.560 Lekë
63 Ndërtimi, rikonstruksioni dhe rinovimi i unazës së vogël, Tiranë (segmenti Banka e Shqipërisë-Ushtari i Panjohur) 1.282.151 € 159.243.172 Lekë
64 Rikualifikim i sheshit “Liria” në qytetin e Durrësit 1.254.047 € 155.752.642 Lekë
65 Rikualifikim urban i sheshit qendror të qytetit, ritrajtim i fasadave, rehabilitim dhe ndriçim i rrugëve të brendëshme të qytetit Kukës 1.251.771 € 155.469.980 Lekë
66 Rikonstruksion i shkollës së mesme "At Shqefen Gjecovi", Bashkia Laç 1.251.087 € 155.384.956 Lekë
67 Rikonstruksion i plotë dhe shtesë ambientesh në shkollën e mesme "Qemal Stafa" 1.243.426 € 154.433.454 Lekë
68 Rikonstruksioni i Rrugës së Elbasanit, segmenti "Fakulteti Filologjik - Unaza e Madhe" 1.242.550 € 154.324.721 Lekë
69 Sistemim, asfaltim i rrugës lidhëse urbane, Fushë Prezë-Ura Limuthit-Bërxullë, Vorë 1.242.414 € 154.307.867 Lekë
70 Rehabilitim i gjelbërimit anësor dhe hyrje-daljeve në qendrat e banuara në segmentin Levan-Kakavijë 1.237.352 € 153.679.111 Lekë
71 Unaza lindore e Kavajës, Faza I 1.236.608 € 153.586.724 Lekë
72 Rivitalizimi i shëtitores "Republika" dhe sheshi qendror "Teodor Muzaka", Loti 3 1.233.419 € 153.190.664 Lekë
73 Rikualifikim i fasadave në qytetin e Durrësit 1.226.523 € 152.334.102 Lekë
74 Rikonstruksion i rrugës "Ago Celi", rrugës së re dhe rikonceptimi i palestrës së lagjes "15 Shtatori" 1.220.184 € 151.546.869 Lekë
75 Rehabilitim i rrugës së fshatit Zahrisht 1.217.762 € 151.246.026 Lekë
76 Rikualifikimi urban i bulevardit dhe sheshit qendror të qytetit Laç, Bashkia Kurbin, Loti 1 1.212.571 € 150.601.370 Lekë
77 Rikonstruksion dhe zgjerim i rrugës Divjakë-Gërmenj 1.210.580 € 150.353.998 Lekë
78 Rikonstruksion i rrugës Daullas-Grecalli-Mujalli 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
79 Rikonstruksion i rrugës "Unaza", Patos 1.207.791 € 150.007.644 Lekë
80 Sistemim, asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë, Rrëshen (Loti 1) 1.207.666 € 149.992.158 Lekë
81 Rivitalizimi urban i qendrës së qytetit të Rrogozhinës 1.207.599 € 149.983.775 Lekë
82 Zgjerimi i unazës së qytetit Rrëshen 1.207.482 € 149.969.290 Lekë
83 Rikonstruksion i rrugëve të brendshme në Rrogozhinë (Faza 2 dhe 3) 1.205.649 € 149.741.548 Lekë
84 Rijetëzimi i shëtitores Kongresi 1.203.042 € 149.417.780 Lekë
85 Rijetëzimi i pedonaleve dhe hapësirave rekreative në sheshin qendër, Këlcyrë 1.197.932 € 148.783.112 Lekë
86 Rrjeti i brendshëm i ujësjellësit në lagjen 4, “Baba Rexhepi”, dhe Lugu i Dardhës 1.195.913 € 148.532.343 Lekë
87 Rehabilitimi si edhe rikonstruksioni i rrugës "Kthesa e Labovës-Labovë e Kryqit" 1.194.598 € 148.369.041 Lekë
88 Sistemim, asfaltim i rrugës së fshatit Kurjan 1.158.099 € 143.835.891 Lekë
89 Rivitalizimi i parkut pranë bar Rinisë dhe rehabilitimi i rrugës “Dervish Hekali” 1.157.253 € 143.730.840 Lekë
90 Rikonstruksion i rrugës rajonale Gostimë-Tregan, Loti 1 1.156.289 € 143.611.058 Lekë
91 Rehabilitim i fasadave dhe rikonstruksion i rrugës "Rauf Nallbani", si dhe rijetëzimi i hapësirës së terminalit të autobuzave 1.146.616 € 142.409.769 Lekë
92 Rehabilitimi i Rrugës Transballkanike, fazat I dhe II, si dhe kryerja e punimeve për sistemin e ndriçimit, gjelbërimit dhe trotuareve të Rrugës Transballkanike 1.140.892 € 141.698.842 Lekë
93 Rikonstruksion i rrugës “Qemal Stafa” dhe “Kristaq Lacka” 1.127.564 € 140.043.456 Lekë
94 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit të Cërrikut, Lot 1 1.126.691 € 139.935.084 Lekë
95 Infrakstruktura e brendshme e qendrës për ruajtjen dhe promovimin e kulturës/ Muzeu i Artit Mesjetar 1.122.984 € 139.474.603 Lekë
96 Rijetësimi i qendrës së Delvinës 1.114.446 € 138.414.134 Lekë
97 Unaza e Pogonit, faza 1 1.110.289 € 137.897.895 Lekë
98 Ndërhyrje për rehabilitimin urban dhe gjelbërimin përgjatë segmentit "Plepa në Durrës deri Hyrje Vlorë" 1.103.143 € 137.010.299 Lekë
99 Rehabilitimi i shëtitores së qytetit Bajram Curri 1.103.071 € 137.001.433 Lekë
100 Sistemim, asfaltim, ndërtim i korsisë së biçikletave dhe ndriçim i rrugës hyrëse të qytetit, Loti 1 (segmenti Elbasan-Peqin dhe unazës së qytetit) 1.100.131 € 136.636.271 Lekë
101 Rikonstruksion i rrugës "Bajram Curri" 1.094.818 € 135.976.423 Lekë
102 Rikualifikimi urban i qendrës së qytetit Libohovë 1.086.874 € 134.989.797 Lekë
103 Ndërhyrje polifunksionale në lagjen "Xhevdet Nepravishta", Loti 1 1.086.314 € 134.920.149 Lekë
104 Sistemim, asfaltim i rrugës Rinia, Elbasan 1.077.691 € 133.849.210 Lekë
105 Rikualifikim urban i bllokut të banimit nr.1, Librazhd 1.069.870 € 132.877.885 Lekë
106 Suvatim dhe lyerje fasadash në rrugët kryesore për 100 banesa kolektive, Elbasan 1.055.956 € 131.149.784 Lekë
107 Rikualifikim i sheshit, unifikim fasadash, Lushnje 1.045.135 € 129.805.811 Lekë
108 Rehabilitimi i rrugës Pllakë - Kulluricë 1.035.502 € 128.609.384 Lekë
109 Rikonstruksioni i rrugës "Fragment i shëtitores nr.1" (Nga Teqja, Rruga e Dalese), Faza 3 1.016.705 € 126.274.744 Lekë
110 Rikonstruksioni i rrugës "Naftëtari" 1.009.983 € 125.439.930 Lekë
111 Rikualifikimi i qendrës së qyteti, faza 1, Vau i Dejës 1.004.626 € 124.774.505 Lekë
112 Rikualifikim urban i rrugëve në bllokun e pallateve "Selitë", njësia administrative nr.5 1.000.545 € 124.267.651 Lekë
113 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Jorgji Dilo”, Elbasan 991.316 € 123.121.492 Lekë
114 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit Bilisht, Loti 1 990.687 € 123.043.330 Lekë
115 Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës Prokucë-Bodurë-Kapinovë, Loti 1 970.509 € 120.537.216 Lekë
116 Rehabilitimi urban i sheshit "Zaranika" dhe Bulevardi "Aqif Pasha" (Segmenti nga kryqëzimi "1 Maji-Ura e Zaranikës"), Faza 4 961.442 € 119.411.089 Lekë
117 Rikonstruksioni, sistem ngrohje, sistemim dhe rijetëzim i terreneve sportive shkolla e mesme Rrëshen, Bashkia Rreshen 961.192 € 119.380.065 Lekë
118 Rikualifikimi i sheshit të qendrës "Besëlidhja" 950.615 € 118.066.430 Lekë
119 Ndërtimi i Bypass-it të qytetit Klos 945.168 € 117.389.926 Lekë
120 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Hasan Kushta", "Gjergj Araniti" 942.995 € 117.120.000 Lekë
121 Sistemi multifunksional i qendërzuar i lejeve të ndërtimit, e-lejet 932.290 € 115.790.400 Lekë
122 Rigjenerimi i shëtitores qendrore, Pukë 927.513 € 115.197.130 Lekë
123 Sistemim, asfaltim i rrugës Broshkë dhe Urë mbi Lumin Shkumbin 922.690 € 114.598.114 Lekë
124 Zgjerimi i rrugës kryesore, si edhe rikualifikimi i sheshit Mustafa Merlika 911.985 € 113.268.588 Lekë
125 Rivitalizimi urban i dy shesheve në Tiranë (1- Rehabilitimi i hapsirave urbane pranë Teatrit të Kukullave dhe lidhja me rrugën "Ibrahim Rrugova; 2- Rehabilitimi dhe sistemimi urban në hapsirën midis Ministrisë së Punëve të Brendshme, MZHUT, MTI, Teatri Kombëtar dhe Teatri Komedisë) 910.381 € 113.069.294 Lekë
126 Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet nga rruga "Elbasanit"-"Stavri Vinjaku"-"Pjetër Budi"-"Ali Visha", NJA 2 885.721 € 110.006.503 Lekë
127 Rehabilitim dhe asfaltim i disa akseve kryesore të qytetit të Vlorës 871.375 € 108.224.716 Lekë
128 Rotonda e Plugut-Postobllokut, rruga e hyrjes Lushnjë-Tiranë 866.141 € 107.574.705 Lekë
129 Rikonstruksioni i Rrugës së Durrësit, Fushë-Krujë 860.183 € 106.834.674 Lekë
130 Rikonstruksion, sistemim, asfaltim i rrugës Petrushe-Vreshtas 850.242 € 105.600.000 Lekë
131 Rinovim i infrakstrukturës së bulevardit "Elez Isufi", rrugës "Safet Zhulali" dhe rrugës së "Muzeut" 848.495 € 105.383.063 Lekë
132 Rikonstruksion i shkollës artistike "Jakov Xoxa" 847.447 € 105.252.950 Lekë
133 Rikualifikimi i hapësirave në të dy anët e rrugës "Pavarësia" - Loti II 842.839 € 104.680.590 Lekë
134 Rehabilitimi i godinave, shesheve dhe qendrës së qytetit Krume-Has 840.083 € 104.338.324 Lekë
135 Gjelbërimi i vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, Lungomare 835.950 € 103.824.931 Lekë
136 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Marie Kaculini", Durrës 831.870 € 103.318.260 Lekë
137 Procesi i ri-inxhinierimit për Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara 829.720 € 103.051.200 Lekë
138 Rikonstruksion i shëtitores "Ali Pasha", Restaurim i fasadave, ndriçim, sistemim trotuarësh 827.018 € 102.715.643 Lekë
139 Rikonceptim dhe rivitalizim i qendrës së qytetit Sarandë, Rruga e flamurit 826.236 € 102.618.468 Lekë
140 Pedonalja e qytetit dhe Unaza e Poshtme, Bulqizë 817.638 € 101.550.698 Lekë
141 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Kosova", "Gjergj Araniti" 817.027 € 101.474.767 Lekë
142 Rikualifikim urban i bllokut të kufizuar nga rruga "Lambi Bonata"- "Haki Stërmilli"-"Musine Kokalari" dhe rikonstruksion i rrugës "Zyber Zeneli", NJA 6 816.632 € 101.425.729 Lekë
143 Rikualifikimi i qendrës Bajzë Kastrati, Loti 1 812.606 € 100.925.672 Lekë
144 Rikualifikim i sheshit "Gjergj Kastrioti" 811.013 € 100.727.869 Lekë
145 Rehabilitimi i qendrës së qytetit të Shijakut 803.578 € 99.804.338 Lekë
146 Rivitalizim i parkut perëndimor të qendrës dhe nënkalimi i unazës perimetrale 803.193 € 99.756.630 Lekë
147 Segmenti 3 i Pasarelës + Ura në dru përgjatë rrugës automobilistike, Hyrje parku-Godulla e brendshme 801.863 € 99.591.414 Lekë
148 Rikonstruksioni rrjetit rrugor të Bashkisë Shijak, Loti 1 800.060 € 99.367.476 Lekë
149 Rikonstruksion i godinës, palestrës dhe ambienteve sportive, shkolla 9 vjeçare "Gjin Pjetri" 799.571 € 99.306.697 Lekë
150 Liceu artistik “Jordan Misja” 798.069 € 99.120.202 Lekë
151 Projekt i Ansamblit Arkitektonik të sheshit Minatori, Memaliaj 794.555 € 98.683.679 Lekë
152 Rikualifikim urban i zonës në hyrje të qytetit dhe mbrotje lumore 794.208 € 98.640.612 Lekë
153 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Rilindja", Lagja nr.1, Kavajë 793.377 € 98.537.415 Lekë
154 Rikualifikimi urban i blloqeve të banimit, të lagjeve kryesore brenda unazës së qytetit të Korçës 792.805 € 98.466.359 Lekë
155 Rehabilitimi i rrugës Dermisht-Dhivër-Cerkovicë 789.134 € 98.010.486 Lekë
156 Rikonstruksion i kompleksit të shkollave Fier-Shegan (2 shkolla, palestër dhe terrene sportive) 781.466 € 97.058.102 Lekë
157 Unaza e qytetit, segmenti 2, Skrapar 781.463 € 97.057.643 Lekë
158 Rikualifikim Urban i Shëtitores "Republika" 780.271 € 96.909.666 Lekë
159 Sistemim, asfaltim i Unazës Veriore të qytetit Kukës, Karburanti i Vjetër-stacion Morinë 774.086 € 96.141.474 Lekë
160 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë së Vaut të Dejës 770.821 € 95.736.000 Lekë
161 Rikualifikim urban i parkut “Aqif Pasha” 769.185 € 95.532.720 Lekë
162 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza II 764.969 € 95.009.201 Lekë
163 Ndërtimi i shkollës së mesme Maqellarë 763.021 € 94.767.154 Lekë
164 Sistemim, asfaltim, rrugë dhe sheshe "blloqet e banimit, tregu i qytetit + sheja, lagje e re - Ushtaraku dhe Shkumbini" 760.040 € 94.396.951 Lekë
165 Rikonstruksioni i rrugës Hajmel-Dheu i Lehtë-Pistull, Loti 1 757.673 € 94.102.986 Lekë
166 Sistemim, asfaltim i rrugës Sanxhak, Superstradë 755.857 € 93.877.482 Lekë
167 Furnizimi me ujë i disa fshatrave të komunës Shupenzë 752.102 € 93.411.034 Lekë
168 Rikonstruksion i shkollës së mesme Sami Frashëri, Belsh 749.662 € 93.108.017 Lekë
169 Rikualifikim urban i lagjes "28 Nëntori" i qytetit Ballsh, Mallakastër 748.711 € 92.989.884 Lekë
170 Rikonstruksion i rrugës "Pishëporo-Bregdet", Njësia Administrative Levan 745.477 € 92.588.220 Lekë
171 Rehabilitim urban i zonës në të dyja anët e rrugës kryesore, të qytetit Librazhd dhe sistem asfaltim, rruga e "Dibrës" 745.310 € 92.567.493 Lekë
172 Rikualifikimi i hapësirave midis kuartallit nga rruga "Skënderbej" deri në rrugën "Mars 91" e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujërave të bardha deri tek Ura e Dajlanit, Faza 1 744.759 € 92.499.090 Lekë
173 Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga "Skënderbej" deri në rrugën "Mars 91" e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujërave të bardha deri tek Ura e Dajlanit, Faza 2 744.759 € 92.499.090 Lekë
174 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit, fasadave, ndriçim, lulishtja, qyteti Përmet 741.528 € 92.097.818 Lekë
175 Rikonceptim i qendrës së qytetit dhe rikonstruksioni i fasadave të qytetit Prrenjas 738.368 € 91.705.282 Lekë
176 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi i rrugës Rinia deri te kryqëzimi me rrugën Kasem Sejdini dhe i rrugëve lidhëse ndërmjet bulevardit "Aqif Pasha" dhe rrugës "Qemal Stafa" 736.923 € 91.525.861 Lekë
177 Ndërtimi i rrugës mbi kanalin K-192, trotuar dhe ndriçim (segmenti nga ish baza e hekurudhës deri në Stacionin Iliria Plazh) 728.928 € 90.532.800 Lekë
178 Zgjerimi i urës së Lumit Drin, dekorim dhe ndriçim 725.722 € 90.134.636 Lekë
179 Sistemim, asfaltim i rrugës "25 Nëntori" 721.961 € 89.667.547 Lekë
180 Sistemimi i qendrës së qytetit të Fushë Arrëzit 721.549 € 89.616.372 Lekë
181 Rivitalizimi i fshatit Sovjan dhe Luadishtë 710.970 € 88.302.432 Lekë
182 Urbanizimi i zonës informale në lagjen 18 Tetori 707.872 € 87.917.664 Lekë
183 Rikonstruksioni objektit dhe terreneve sportive të shkollës 9 vjeçare "Kozma Gjoke Basho" 692.266 € 85.979.400 Lekë
184 Qendra Multifunksionale e Shërbimeve në Bashkinë Dropull 686.932 € 85.316.927 Lekë
185 Rehabilitimi urban, ndriçim, gjelbërim, në zona të ndryshme në qytet 684.695 € 85.039.072 Lekë
186 Asfaltim i i rrugëve të brendshme, Kodër Vorë, Loti 1 679.287 € 84.367.388 Lekë
187 Rikonstruksioni i rrugës Levan - Shtyllas, Komuna Levan 678.853 € 84.313.488 Lekë
188 Rikonstruksion i fasadave në bulevardin "Republika" në Berat 678.718 € 84.296.730 Lekë
189 Rikualifikim urban i sheshit Lukovë 676.328 € 83.999.999 Lekë
190 Rikonstruksioni i çative dhe fasadave të objekteve në rrugën kryesore, qyteti Maliq 667.956 € 82.960.102 Lekë
191 Ndërtim trotuari përgjatë rrugës Nacionale (ndriçim, gjelbërim,etj) 655.898 € 81.462.509 Lekë
192 Rikualifikim dhe rikonstruksion i parkut “Dëshmorët e Kombit” 654.043 € 81.232.082 Lekë
193 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dora D’Istria" 652.231 € 81.007.083 Lekë
194 Rikonstruksioni i rrugës "Ura e pazarit- Varrezat Publike", Unaza e madhe 650.585 € 80.802.719 Lekë
195 Sistemim asfaltim i rrugës "Hysejn Bakalli" e "Ali Zyma", lagjja “Emin Motraxhiu” 650.347 € 80.773.069 Lekë
196 Rikonstruksioni i mbikalimeve në Plepa dhe tek Ura e Dajlanit 649.694 € 80.692.025 Lekë
197 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Papa Kristo Negovani", Ersekë 646.791 € 80.331.493 Lekë
198 Rikonstruksion dhe ndërtim i palestrës së shkollës së bashkuar "Bejdo Sejko", Konispol 646.413 € 80.284.464 Lekë
199 Sistemim rrugësh blloku tek Stadiumi, Pogradec 644.122 € 79.999.999 Lekë
200 Kanalet ujitëse në njësinë administrative Mollas, Cërrik 642.290 € 79.772.463 Lekë
201 Rikonstruksion dhe shtesë anësore dhe palestër e re në shkollën "14 Nëntori" 635.045 € 78.872.644 Lekë
202 Këndi i lojërave për fëmijë në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës 630.591 € 78.319.383 Lekë
203 Projekt pilot për integrimin e zonës informale në lagjen Kushtrimi 628.019 € 77.999.999 Lekë
204 Rivitalizimi i rrugës "Pendavinj-Pojan-Zvezdë" 625.108 € 77.638.475 Lekë
205 Projekti i shëtitores buzë detit, Qeparo 624.799 € 77.599.999 Lekë
206 Rijeetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol 624.785 € 77.598.240 Lekë
207 Sistemim, asfaltim i rrugës Bubullimë Imsht 621.138 € 77.145.281 Lekë
208 Rikonstruksioni i rrugës KLA&XHU-Shëtitore qendrër Golem 619.956 € 76.998.536 Lekë
209 Rehabilitim i rrugës "Devolli", Bashkia Gramsh 613.732 € 76.225.479 Lekë
210 Rikonstruksion i shkollës së bashkuar dhe palestër Borizanë 600.999 € 74.644.075 Lekë
211 Shkolla "Adem Elmas Asllani", Gostimë, Cerrik 598.293 € 74.307.960 Lekë
212 Rikualifikimi urban i sheshit "Valmi" 597.502 € 74.209.752 Lekë
213 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "31 Korriku" 594.983 € 73.896.936 Lekë
214 Rrugë mbi kanalin kullues, K-192, Plazh, Loti 1 592.774 € 73.622.568 Lekë
215 Sistemimi, asflatim dhe ndriçim i segmentit rrugor "Arkitekt Kasemi" 591.712 € 73.490.580 Lekë
216 Ndërtimi i Urës së Lushes mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras 576.890 € 71.649.762 Lekë
217 Rikualifikimi i Nënkalimit dhe Rotondës tek Ura e Dajlanit dhe në Plepa, Durrës 575.878 € 71.524.025 Lekë
218 Sistemim, asfaltim i rrugëve "Sul Misiri" dhe "Fehmi Kotherja” 575.660 € 71.496.914 Lekë
219 Ndërtim i shkollës 9 vjeçare "Dom Martin Trushi", Stajke, Komuna Bushat 574.914 € 71.404.288 Lekë
220 Rikualifikimi i bllokut të banesave dhe fasadave përgjatë rrugës hyrëse, Këlcyrë 565.322 € 70.213.000 Lekë
221 Ndërtimi i shëtitores, KUZ, te liqeni i Farkës, Komuna Farkë 564.742 € 70.141.009 Lekë
222 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Halim Xhelo" 563.401 € 69.974.394 Lekë
223 Rikostruksioni dhe rikualifikimi urban i lulishtes perëndimore (Loti Opsional) dhe suplemeni i sheshit qendror "Teodor Muzaka" (Loti 3 pjesor), Berat 560.654 € 69.633.245 Lekë
224 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Mehmet Xhaferri" dhe kopësht 559.064 € 69.435.711 Lekë
225 Kompleksi i lodrave Burrel 555.451 € 68.987.019 Lekë
226 Rikualifikimi urban përreth përroit në lagjen "Gur" si edhe sistemim i shtratit të përroit 545.548 € 67.757.108 Lekë
227 Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerjes së fasadave, faza 2 538.435 € 66.873.666 Lekë
228 Rikonstruksion i shkollës Koli Allkanjari, Komuna Gradisht 527.297 € 65.490.320 Lekë
229 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qamil Guranjaku" 526.963 € 65.448.856 Lekë
230 Shtesë anësore dhe rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare, Çermë-Shkumbin, Komuna Terbuf 526.088 € 65.340.087 Lekë
231 Ndërtimi i palestrës, terreneve sportive, rikualifikimi i hyrjes, ana perëndimore dhe muri rrethues i shkollës së mesme "Miti Zoi Zaka", Bashkia Divjakë 511.916 € 63.580.018 Lekë
232 Sistemi multifunksional "Smart City", Lungomare 511.024 € 63.469.200 Lekë
233 Rehabilitim i gjelberimit anësor dhe vend-qendrimeve te perkohshmE, segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 2 507.831 € 63.072.622 Lekë
234 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Karaman Ylli" 507.142 € 62.986.997 Lekë
235 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare, Krutje 498.637 € 61.930.748 Lekë
236 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ramiz Kadiu", Bejn 494.257 € 61.386.713 Lekë
237 Rikualifikim urban i lagjeve të fshatit Kote, Selenicë, Loti 1 490.395 € 60.907.032 Lekë
238 Rikonstruksion i ish-godinës së fonderisë, si projekt katalizator për zhvillimin ekonomik rajonal 490.378 € 60.904.961 Lekë
239 Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Rilindja 488.197 € 60.634.039 Lekë
240 Rikonceptimi dhe rikonstruksioni i hyrjes së qytetit Poliçan 486.660 € 60.443.140 Lekë
241 Rikonstruksion i teatrit "A.Z.Çajupi" në Korçë 482.990 € 59.987.330 Lekë
242 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Halit Uruci" , Belsh 481.178 € 59.762.348 Lekë
243 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare Gjocaj, ndërtim palestre dhe ambiente shërbimi shkolla Gjocaj 480.207 € 59.641.752 Lekë
244 Rehabilitim i rrugëve "Ramzie Gjebrea" dhe "Gjon Bocari", Loti 1 478.212 € 59.393.880 Lekë
245 Ndërtim shkolla 9-vjeçare “Panahor”, fshati Aranitas 478.076 € 59.377.004 Lekë
246 Rehabilitimi i kalldrëmeve dhe i fasadave të fshatit Kudhës 478.068 € 59.375.998 Lekë
247 Rikonceptim i qendrës së qytetit, Selenicë 477.317 € 59.282.742 Lekë
248 Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës 476.473 € 59.177.936 Lekë
249 Rikulifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Bulevardi Pavarësia", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 473.430 € 58.800.024 Lekë
250 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Bardhyl Popa”, Elbasan 473.303 € 58.784.263 Lekë
251 Rikonstruksioni i sheshit të Tepelenës dhe hyrjes së Kalasë së Tepelenës 472.267 € 58.655.587 Lekë
252 Rikonstruksion i rrugës "Kthesa e Bishanit-Bocove-Varrezat e fshatit Bashkim" 471.957 € 58.617.120 Lekë
253 Rikonstruksioni i sheshit "Rilindja", Bashkia Ersekë 470.003 € 58.374.400 Lekë
254 Rijetësimi i bllokut të banimit ndërmjet rrugëve "Tefta Tashko Koço", "Elena Gjika" dhe "Vasil Papadhopuli" 469.633 € 58.328.447 Lekë
255 Rikonstruksion i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër 468.762 € 58.220.247 Lekë
256 Sistemim asfaltim i rrugës Tozhgez-Zhelizhan - Mazhaj, komuna Allkaj 467.816 € 58.102.788 Lekë
257 Rikonstruksioni i segmentit rrugor Ura e Varur-Ura Goricës, Berat 465.623 € 57.830.323 Lekë
258 Rikualifikimi i lulishtes perendimore dhe sheshit qendror 465.623 € 57.830.323 Lekë
259 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi tek posta deri te kryqëzimi me rrugën "Rinia", si dhe i rrugës Rinia nga kryqëzimi me rrugën Aqif Pasha deri te kryqëzimi dhe rrugën Qemal Stafa 461.621 € 57.333.332 Lekë
260 Rikonstruksioni godinës së teatrit "Migjeni" 459.557 € 57.076.966 Lekë
261 Rivitalizimi i ndërtesave dhe shëtitorja e lumit në Tamarë 453.011 € 56.263.940 Lekë
262 Rikonstruksion i plotë i shkollës së mesme të përgjithshme "Abaz Shehu", Bashkia Tepelenë 449.128 € 55.781.695 Lekë
263 Rikonstruksion dhe shtesë anësore në shkollën 9 vjeçare Nr.4, Krujë, Bashkia Krujë 448.384 € 55.689.274 Lekë
264 Rikualifikimi urban i hapësirës sportive, Bashkia Lushnjë 446.525 € 55.458.458 Lekë
265 Ndërtim dhe rikonstruksion i rrugës që lidh rrugën "Reshit Petrela" me rrugën "Skënder Kosturi" (paralel me rrugën "Jordan Misja") 445.729 € 55.359.488 Lekë
266 Ndërtimi i ujësjellësit Navaricë - Memoraq - Dermish, Komuna Dhivër 444.629 € 55.222.911 Lekë
267 Ndërtimi i pedonales, korsisë së biçikletave, Liqeni Belsh 443.671 € 55.103.885 Lekë
268 Rikonstruksion i konviktit të shkollës së mesme, Mirditë 442.626 € 54.974.093 Lekë
269 Ndërtim i "Parkut japonez dhe kopshteve të komunitetit" 441.786 € 54.869.866 Lekë
270 Ndërtimi i tregut publik të produkteve bujqësore dhe blegtorale Fier 441.678 € 54.856.387 Lekë
271 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qybra Sokoli" 440.196 € 54.672.373 Lekë
272 Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerja e fasadave, Librazhd 436.759 € 54.245.520 Lekë
273 Rikonstruksion i shkollës koreografike, Tiranë 436.640 € 54.230.700 Lekë
274 Ndërtim shkolla e mesme e bashkuar, Rrembec, Bashkia Maliq 435.191 € 54.050.708 Lekë
275 Sistemimi i bulevardit qendror Finiq 432.364 € 53.699.642 Lekë
276 Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare "Mësonjtorja e parë" 431.920 € 53.644.475 Lekë
277 Rikonstruksioni i sheshit qendror të qytetit, Konispol 425.711 € 52.873.356 Lekë
278 Rikonstruksion i palestrës së shkollës "7 Marsi", Cërik 423.211 € 52.562.800 Lekë
279 Rikonstruksion i shkollës së mesme Starovë 420.798 € 52.263.124 Lekë
280 Sistemim rrugësh blloku lagja nr.1, Pogradec 418.263 € 51.948.225 Lekë
281 Rikonstruksion i rrugëve dhe fasadave të sheshit "Rilindja", Ersekë 417.516 € 51.855.491 Lekë
282 Rikualifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Ibrahim Abdulai", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 417.486 € 51.851.722 Lekë
283 Rikonstruksion i shkollës së mesme të përgjithshme 18 Tetori, Bashkia Lushnje 414.879 € 51.527.960 Lekë
284 Asfaltim i i rrugës hekurudhore, Vorë 412.793 € 51.268.944 Lekë
285 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Spiro Gjiknuri" dhe kthimi në objekt arsimor 9 vjeçar 412.772 € 51.266.322 Lekë
286 Ndërtim palestre pranë shkollës "Sabah Sinani" dhe "Migjeni", Pukë 405.968 € 50.421.256 Lekë
287 e-Ekzaminime - Sistemi i menaxhimit të radhës për ekzaminime të avancuara mjekësore 405.855 € 50.407.200 Lekë
288 Projekte në parkun e Viroit (1) Sistemim i parkut Viroit; (2) Rikonstruksion i rrugës në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit; (3) Ndriçim i trotuarit në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit. 405.791 € 50.399.203 Lekë
289 Rikualifikim i qendrës së qytetit Leskovik 404.896 € 50.288.066 Lekë
290 Sistemimi i rrugëve të brendshme dhe gjelbërimi i blloqeve të banimit në qytet Ballsh 402.821 € 50.030.415 Lekë
291 Rikonstruksion i fasadave dhe zëvendësimi i ndriçimit në rrugët: "Koke Malci"-Qendër- "Rexhep Pashë Mati", "Kuvendi i Dukagjinit" dhe trotuaret për rrugën "Kuvendi i Dukagjinit" 402.610 € 50.004.128 Lekë
292 Sistemim, asfaltim i rrugëve të fshatit Mollas 397.102 € 49.320.013 Lekë
293 Qendra për Mbrojtjen dhe Promovimin e Kulturës 396.964 € 49.302.893 Lekë
294 Rikonstruksion i rrugës "Antipatrea" në Berat 393.324 € 48.850.889 Lekë
295 Linearizimi financiar në institucionet e varësisë të Bashkisë së Tiranës 390.319 € 48.477.600 Lekë
296 Rikonstruksion i rrugës "Shën Maria", Sheqishte 389.147 € 48.332.019 Lekë
297 Rehabilitimi i fasadave dhe sheshit të Qytetit Ulez 388.352 € 48.233.358 Lekë
298 Rikonstruksioni i shkollës "Koli Sako", Divjakë 385.435 € 47.871.079 Lekë
299 Rikualifikim urban, blloku i kufizuar mes rrugëve “D.Hima”, SH.A.Pazari dhe stadiumi "Qemal Stafa" 385.121 € 47.832.081 Lekë
300 Ndërtim shkolla 9 vjeçare "Pilo Prifti", fshati Novoselë, Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
301 Rikonstruksioni i rrugës me lagjen Kondraqe-Qendër-Kallam, Dhërmi 380.614 € 47.272.277 Lekë
302 Rikonstruksioni i rrugës “Shote Galica” (zonë informale) 379.885 € 47.181.697 Lekë
303 Ura në rrugën Kondraqa - Qendër - Kallam 379.082 € 47.082.016 Lekë
304 Rehabilitim i fasadave në Bashkinë Vau i Dejës, Qendër Vau i Dejës 378.934 € 47.063.545 Lekë
305 Ndërtimi i Qendrës Spitalore, Divjakë 378.140 € 46.964.970 Lekë
306 Shtesë kati i shkollës 9 vjeçare Qesarakë, Komuna Dajt 376.003 € 46.699.592 Lekë
307 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare fshati Shtrazë, Gjepalaj 371.541 € 46.145.342 Lekë
308 Rikonstruksion shkolla e bashkuar Horë Vranisht, Komuna Vranisht 369.195 € 45.853.975 Lekë
309 Sistemim, asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga shkolla “Jorgji Dilo” deri tek kryqëzimi tek posta 367.168 € 45.602.263 Lekë
310 Rehabilitim blloqesh, 2 blloqe, blloku B (ndërmjet rrugëve "Llazo Miho" dhe "Ali Kelmendi") dhe blloku C (ndërmjet rrugëve "Ali Kelmendi" dhe "Tanush Frashëri") 364.511 € 45.272.254 Lekë
311 Rikonstruksion i rrugës pedonale “Abaz Bej Lushnja” 363.273 € 45.118.519 Lekë
312 Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar Zejmen 361.701 € 44.923.261 Lekë
313 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ali Agjahu" 360.461 € 44.769.284 Lekë
314 Rikonstruksioni i Rrugës Adë (Karburanti) - Frakull e Vogël, Komuna Frakull 357.808 € 44.439.797 Lekë
315 Rikonstruksion shkolla 9 vjeçare "Preke Gjoni", Bajzë 357.604 € 44.414.475 Lekë
316 Rikualifikim urban i rrugicave në Qendrën Historike (shtrim i rrugicave me gurë dhe montimi i dyerve e dekorative prej druri) 353.278 € 43.877.135 Lekë
317 Përmirëso qytetin 351.401 € 43.644.000 Lekë
318 Lidhja e komisariateve dhe DPPSH me rrjetin GovNet 350.000 € 43.470.000 Lekë
319 Shtesë shkolla 9-vjeçare "Stavri Themeli", Bashkia Korçë 347.131 € 43.113.677 Lekë
320 Ndërtim i qendrës sportive për sportin "Rafting" (Projekte Riviera) 347.005 € 43.098.072 Lekë
321 Rikonstruksion i shkollës "Perikli Ikonomi", Bashkia Fier 346.948 € 43.090.920 Lekë
322 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Zhani Ciko", Patos 345.958 € 42.967.960 Lekë
323 Rikonstruksioni i rrugës Picar-Kolonjë, Faza II 344.127 € 42.740.542 Lekë
324 Sistemim, asfaltim i rrugës Nusret Kokobobo dhe i shesheve të pallateve (60,61,62,63/1,64/3), Lagje Emin Matraxhiu, Elbasan 337.997 € 41.979.166 Lekë
325 Rikonstruksion i rrugës Bajram Curri-Vernicë 337.149 € 41.873.880 Lekë
326 Gjelbërimi i Mjediseve Publike të Bashkisë Kolonjë, qyteti Ersekë, në veprat: “Monumenti i Rilindjes”, Rruga “R&S Gostivisht”, Rruga “20 Maji” dhe Rruga “Martirët e Borovës” 332.611 € 41.310.317 Lekë
327 Ndriçuesit e tre rrugëve "Aqif Pasha"," Qemal Stafa", "Thoma Kalefi" 331.474 € 41.169.103 Lekë
328 Rikonstruksion i kopshtit nr. 1 në bashkinë Laç (dy kate) 331.003 € 41.110.614 Lekë
329 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare Armath, Manëz 330.086 € 40.996.697 Lekë
330 Rikonstruksioni i rrugës hyrëse të fshatit Dardhë 328.102 € 40.750.317 Lekë
331 Ndriçimi dhe sistemi i rrugës hyrëse të Lezhës, segmenti Ura e Drinit- Rotonda 322.137 € 40.009.380 Lekë
332 Ndërtimi i shëtitores, Rruga Divjakë-Pisha 320.980 € 39.865.716 Lekë
333 Rikonstruksion i pishinës publike 318.842 € 39.600.120 Lekë
334 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Asllan Shahini”, Bashkia Gramsh 316.467 € 39.305.250 Lekë
335 Projekt i zgjerimit të rrugës së Doganës "Morinë" (Projekte Riviera) 314.483 € 39.058.736 Lekë
336 Implementimi i shërbimeve online të Ministrisë së Punëve të Jashtme 313.358 € 38.919.120 Lekë
337 Rikonstruksion qendra e qytetit Konispol, Sarandë 312.767 € 38.845.611 Lekë
338 Rehabilitimi i gjelbërimit anësor i rrugës IKV-Surrel 312.377 € 38.797.184 Lekë
339 Ndërtim i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat 312.075 € 38.759.688 Lekë
340 Rehabilitim i zonave informale (Lagjia 17 dhe 18, fundi i parkut Rinia) 311.338 € 38.668.186 Lekë
341 Rikonstruksioni i rrugës "Rrapo Cela", rrugës hyëse të qytetit dhe rrugës "Rrashid Brahimi" 310.857 € 38.608.488 Lekë
342 Rehabilitim i gjelberimit anësor dhe vendqendrimeve te perkohshme segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 3 308.058 € 38.260.806 Lekë
343 Lyerje dhe suvatim fasadash në qendër (bulevardi "Aqif Pasha" dhe rruga "Qemal Stafa") 306.754 € 38.098.860 Lekë
344 Rruga e fshatit Goranxi, njësia administrative Dropull i Sipërm 306.671 € 38.088.600 Lekë
345 Qyteti im (Bashkia Korçë, Bashkia Elbasan, Bashkia Përmet) 305.314 € 37.920.000 Lekë
346 Ndërtimi i rrugës Ruzhdie - Gjinoqar 300.636 € 37.339.000 Lekë
347 Sistemim asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga kryqëzimi i rrugës Kasem Sejdini deri te Unaza Lindore 299.517 € 37.200.000 Lekë
348 Ndërtimi i ujësjellësit të fshatit Muriqan 299.229 € 37.164.200 Lekë
349 Ndërtimi i shkollës 9-vjeçare “Jusuf Puka”, Durrës 298.866 € 37.119.193 Lekë
350 Rehabilitimi i fasadave përgjatë bulevardit kryesor të qytetit të Beratit. 297.436 € 36.941.510 Lekë
351 Sistemim dhe asfaltim i rrugëve përreth liqenit Farkë, shëtitore, ndërtim KUB, KUZ, aksi 1, aksi 2 297.291 € 36.923.552 Lekë
352 Rikonstruksion i rrugës Grykë Manati-Kolsh dhe ndërtimi i rrugës së Varrezave 292.137 € 36.283.380 Lekë
353 Shëtitorja Velipojë, loti II 290.907 € 36.130.667 Lekë
354 Rikualifikim i fasadave të objekteve, qyteti Bajram Curri 290.805 € 36.118.037 Lekë
355 Sistemim, asfaltim i rrugëve të brendshme fshati Maliq 289.687 € 35.979.114 Lekë
356 Rikonstruksioni i shkollës së mesme Voskop, sistem ngrohje, Komuna Voskop 288.892 € 35.880.360 Lekë
357 Rikonstruksion i rrugës "20 Maji", në hyrje të qytetit Ersekë 288.016 € 35.771.597 Lekë
358 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Terrene sportive në 4 shkolla të qytetit Korçë 286.432 € 35.574.882 Lekë
359 Ndërhyrje për mbrojtjen detare të plazhit, të formuar nga projekti i Lungomares 284.406 € 35.323.193 Lekë
360 Ndërtim i ujësjellësit Dhërmi 283.582 € 35.220.906 Lekë
361 Sistemim, asfaltim i rrugës te pallati i sportit 281.820 € 35.002.096 Lekë
362 Rikonstruksion i bibliotekës "Vehxhi Buharaja" 278.348 € 34.570.859 Lekë
363 Sistemim trotuari, qyteti Maliq 275.864 € 34.262.256 Lekë
364 Ndërtim shkolle 9-vjeçare dhe kopsht Kurdari, komuna Suc 269.550 € 33.478.052 Lekë
365 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” Fier 268.239 € 33.315.328 Lekë
366 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Siri Shapllo", Bashkia Gjirokastër 266.070 € 33.045.881 Lekë
367 Rikonstruksion "Ura e Zvërnecit", Nartë-Vlorë 265.181 € 32.935.419 Lekë
368 Rikonstruksioni i urës hyrëse mbi lumin Drin në Lezhë 263.520 € 32.729.174 Lekë
369 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Terrene sportive në 4 shkolla në Bashkinë Gjirokastër 260.392 € 32.340.647 Lekë
370 Rikonstruksion i rrugës "Juba" 257.127 € 31.935.168 Lekë
371 Rikualifikimi i Lulishtes së qëndrës së qytetit 257.107 € 31.932.742 Lekë
372 Rikonstruksion, shtesë 2 anësore kate dhe palestër për shkollën e mesme të përgjithshme, Komuna Vaqarr 256.053 € 31.801.747 Lekë
373 Rikonstruksion i linjave të dërgimit të ujësjellësit rajonal Cakran 255.687 € 31.756.339 Lekë
374 Sistemimi dhe asfaltimi lagja “Sporti 1”, sheshi afër tregut 255.513 € 31.734.771 Lekë
375 Korsi biçikletash në rrugën e Kavajës dhe rrugën e Dibrës 253.135 € 31.439.327 Lekë
376 Sistemim dhe asfaltim i rrugës Qendër Grudë e Re - Qendër Golem 252.165 € 31.318.831 Lekë
377 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi 4 terreneve sportive në shkolla të qytetit Peshkopi 251.002 € 31.174.406 Lekë
378 Rikonstruksion i rrugës "Erë Pranvere", Lgj 18, ish Keneta 247.902 € 30.789.416 Lekë
379 Rikonstruksion i rrugës "Porto Romano" 246.859 € 30.659.940 Lekë
380 Rikonstruksion i rrugës "Jezerca" 245.759 € 30.523.220 Lekë
381 Rikonstruksioni i shkollës 9- vjeçare fshati Gimaj, Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
382 Sistemim anësor i Perroit të Madh, Qendër fshati Voskop 244.255 € 30.336.478 Lekë
383 Rikonstruksion i fasadave dhe gjelbërim i ambienteve përreth pallateve përgjatë bulevardit 21 Shkurti, në qytetin e Selenicës 243.390 € 30.228.991 Lekë
384 Sheshi Qendër-Udenisht, Rruga nacionale 241.335 € 29.973.788 Lekë
385 Rikonstruksion i trotuareve në bllokun e Qendrës, Përmet 240.584 € 29.880.520 Lekë
386 Rehabilitimi i fasadave dhe shesheve qyteti Ulëz (faza përmbyllëse) 239.799 € 29.783.017 Lekë
387 Rehabilitimi nëpërmjet pyllëzimeve i objektit Makaresh (Krastë-Krujë) 237.198 € 29.460.000 Lekë
388 Rikonstruksion i rrugës "Tahsim Këllici" 235.643 € 29.266.884 Lekë
389 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Fier, në veprat: Unaza e qytetit Fier dhe anët e Lumit Gjanica 233.583 € 29.011.044 Lekë
390 Projekt zhvillimor për fshatin Kuman (rikonstruksioni i rrugës në fshatin Kuman) 231.884 € 28.800.000 Lekë
391 Blloku i pallateve Vau i Dejës 231.810 € 28.790.814 Lekë
392 Rikonstruksion i rrugës "Rinia Durrsake" 230.706 € 28.653.660 Lekë
393 Rehabilitimi i shëtitores Miqësia 229.099 € 28.454.136 Lekë
394 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Riza Ibarliu", Zhame Sektor, Komuna Dushk 228.931 € 28.433.206 Lekë
395 Rehabilitim i fasadave të qytetit Fushë Krujë 228.350 € 28.361.084 Lekë
396 Rikonstruksion i rrugës Librazhd-Orenjë 225.198 € 27.969.585 Lekë
397 Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Ramazan Karaj", Nikel, Komuna Nikel 225.059 € 27.952.323 Lekë
398 Rikualifikimi i lulishtes para memorialit të Skënderbeut, "Rruga e Poetëve" 224.229 € 27.849.199 Lekë
399 Sistemim i lagjes pas pallatit të Kulturës, Pukë 222.701 € 27.659.507 Lekë
400 Modernizimi i shërbimit të informimit të qytetarëve nëpërmjet dixhitalizimit dhe standartizimit të të dhënave gjeohapsinore të titujve të pronosisë dhe bizneseve të Bashkisë Durrës 222.222 € 27.600.000 Lekë
401 Rehabilitim i gjelberimit anesor dhe vend-qendrimeve te perkohshme, segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 1 221.805 € 27.548.191 Lekë
402 Rikonstruksion i rrugës Kamçisht-Ngurrëz e Vogël, Komuna Krutje, Fier 221.435 € 27.502.250 Lekë
403 Ndërtim kopshti në qytetin e Lezhës, Bashkia Lezhë 221.410 € 27.499.128 Lekë
404 Rikonstruksion i fasadave dhe sheshit qendror të qytetit, Bashkia Gramsh 219.886 € 27.309.848 Lekë
405 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Sabah Sinani" 219.650 € 27.280.568 Lekë
406 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Janaq Kilica", Bashkia Fier 218.721 € 27.165.114 Lekë
407 Rruga pranë shtëpisë së Ismail Kadaresë 218.090 € 27.086.739 Lekë
408 Ndërtim KUZ në lagjet nr.1, 2, 3, Cërrik 217.176 € 26.973.210 Lekë
409 Ndërtim i tregut industrial në qytetin e Gjirokastrës 216.860 € 26.934.071 Lekë
410 Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Kristaq Capo" , Bashkia Berat 211.872 € 26.314.520 Lekë
411 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Pilur 210.879 € 26.191.179 Lekë
412 Rikualifikimi urban i sheshit Borsh 210.413 € 26.133.333 Lekë
413 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 3 207.007 € 25.710.245 Lekë
414 Rikonstruksion i shkollës Havzi Nela, Kukës 206.909 € 25.698.099 Lekë
415 Rikonstruksiomi i shkollës 9 vjeçare "Hiqmet Buzi", fshati Kallm, Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
416 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Toskë, Komuna Allkaj, Lushnje 206.420 € 25.637.395 Lekë
417 Rikonstruksion i rrugës "Sulejman Pitarka" 205.557 € 25.530.180 Lekë
418 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Skënderbej" Krujë, (sistem ngrohje dhe sistemim oborri) 205.329 € 25.501.820 Lekë
419 Ndërtimi i shkollës së re në fshatin Kamenicë 202.881 € 25.197.822 Lekë
420 Rikualifikimi i sheshit tek lagjia "Lugina" 202.040 € 25.093.368 Lekë
421 Rikonstruksion i palestrës sportive të mbuluar, në shkollën fillore "Ismail Qemali", Vlorë 201.722 € 25.053.876 Lekë
422 Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec, Komuna Pustec 198.977 € 24.712.939 Lekë
423 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare, Arren 197.698 € 24.554.037 Lekë
424 Rehabilitim i shkollës 9 vjeçare Podgorie dhe rijetëzim i terreneve sportive të shkollës, Nj.A, Vreshtas 197.442 € 24.522.324 Lekë
425 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Thimi Tani”, Berat 195.933 € 24.334.872 Lekë
426 Qendra e Qytetit të ri, sheshi para ish-Këshillit të Rrethit, Bulqizë 194.956 € 24.213.546 Lekë
427 Projekt i monitorimi të ambientit në qytetin e Elbasanit 194.887 € 24.204.997 Lekë
428 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dino Ismaili", Levan, Bashkia Fier 194.314 € 24.133.740 Lekë
429 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti I 192.388 € 23.894.592 Lekë
430 Rikonstruksion i rrugëve të brendshme Kukës, faza e parë 192.320 € 23.886.135 Lekë
431 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Sadi Nuri", Komuna Ndroq 190.364 € 23.643.197 Lekë
432 Rikonstruksioni dhe asfaltimi i rrugës “Ura e lumit Devoll-Floq” 188.265 € 23.382.500 Lekë
433 Sistemim-asfaltim rrugë Blloku i poshtëm, lagjja “Gjeologu” 188.256 € 23.381.340 Lekë
434 Rehabilitimi i zonës pas pallateve të ish-mapos dhe rikualifikim i fasadave të pallateve 186.628 € 23.179.164 Lekë
435 Sistemim i rrugës Marie Dhama dhe sheshet e pallateve 183.575 € 22.800.000 Lekë
436 Ndërtim i pedonales në fshatin turistik Razëm 181.864 € 22.587.466 Lekë
437 Studimi urbanistik dhe infrastruktura e zonës së spitalit 181.071 € 22.489.073 Lekë
438 Pyllëzim i kurorës së gjelbër, Tushemisht 180.222 € 22.383.586 Lekë
439 Rikonstruksion shkolla e mesme e bashkuar Gruemirë, Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
440 Rikonstruksion i sheshit dhe fushave sportive te shkollat "Gaqi Karakashi" dhe "28 Nëntori" 176.842 € 21.963.807 Lekë
441 Lulishte dhe parkim përballë gjimnazit "Hydajet Lezha", lagje "Besëlidhja" 176.524 € 21.924.252 Lekë
442 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti II 175.896 € 21.846.240 Lekë
443 Rikonstruksioni i rrugëve "Zigur Lelo" dhe "Shefit Zeno" 173.338 € 21.528.570 Lekë
444 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Zigur Lelo”, Vlorë 173.338 € 21.528.570 Lekë
445 Rikonstruksion i rrugës Voskopojë, Lekas, Loti 1 170.320 € 21.153.705 Lekë
446 Gjelbërim, sistemim rrugor Pashë Aliman-Orikum Llogara 169.803 € 21.089.580 Lekë
447 Rikonstruksion shkolla e bashkuar “Muharrem Zela”, Komuna Kukur 168.886 € 20.975.661 Lekë
448 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 2 168.081 € 20.875.662 Lekë
449 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr. 2, tek ish-rezervat e shtetit, Kavajë 166.605 € 20.692.401 Lekë
450 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr.4 tek rruga "Sufajve", Kavajë 165.940 € 20.609.694 Lekë
451 Rehabilitimi i fasadave në qendër të qytetit dhe rruga Misto Mame 164.718 € 20.458.020 Lekë
452 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Abdulla Asabella", Vinçan 163.769 € 20.340.115 Lekë
453 Ndërtim i rrugës “Shefqet Daiu”, Unaza Veriore, segmenti A-B lagjja “11 Nëntori” 163.518 € 20.308.913 Lekë
454 Rikonstruksion i rrugës "Xhami-Golem" 161.354 € 20.040.121 Lekë
455 Vlerësimi dhe hedhje e të dhënave gjeohapsinore ekzistuese në platformën e Sistemit Gjeografik të GIS 161.031 € 20.000.000 Lekë
456 Rikonstruksion i Ujësjellësit, fshati Malasej 160.723 € 19.961.760 Lekë
457 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Bërdicë e Madhe", Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
458 Rruga Qafezezë - Sokole - Psari i zi 159.645 € 19.827.870 Lekë
459 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Nimete Progonati", Bashkia Memaliaj 158.670 € 19.706.870 Lekë
460 Shkolla e bashkuar "Hamdi Rrap Lazaj" Gjorm, Komuna Brataj 158.043 € 19.628.903 Lekë
461 Ndërtim-asfaltim rrugë urbane, bashkia Krumë 157.861 € 19.606.380 Lekë
462 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Rikualifikimi i hapsirave sportive të 4 shkollave të qytetit të Durrësit 154.925 € 19.241.718 Lekë
463 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull 154.692 € 19.212.736 Lekë
464 Rikualifikim urban i ambjenteve të jashtme të katedrales së Shën Shtjefnit 153.162 € 19.022.742 Lekë
465 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Terrene sportive në shkolla 9 vjeçare ( Shkolla "Teli Ndini" ; Shkolla "4 Herojnt ë"; Shkolla "Marigo Posio"; Shkolla "Ibrahim Kushta"; Shkolla "Zigur Lelo"; Shkolla "Rilindja") 152.111 € 18.892.200 Lekë
466 Sistemim, asfaltim, Unaza Këlcyrë qendër, Faza 2 151.269 € 18.787.668 Lekë
467 Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit "Asim Zeneli", qendër e Komunës Antigonë 149.424 € 18.558.428 Lekë
468 Rehabilitimi i kryqëzimit të Shkozës, Bashkia Tiranë 147.827 € 18.360.084 Lekë
469 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier 147.423 € 18.309.975 Lekë
470 Ndërtim i ujësjellësit Ksamil - Vazhdim 144.272 € 17.918.612 Lekë
471 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Miti Zaka", Bashkia Divjakë 142.330 € 17.677.328 Lekë
472 Rikonstruksion shkolla e mesme, Gjader 140.790 € 17.486.179 Lekë
473 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Jani Bakalli”, Fier 140.600 € 17.462.459 Lekë
474 Rehabilitim rruga hyrësë "Pylli i Fazaneve" 140.069 € 17.396.544 Lekë
475 Rikualifikimi urban i fasadave të qendrës Belsh 135.443 € 16.821.959 Lekë
476 Ndertim shkollë 1 katëshe, Shkolla Fushë Studen, Komuna Steblevë, Librazhd 134.203 € 16.668.000 Lekë
477 Ndërtim KUZ, fshati Çekin, Lagjja Veriore dhe Lagjja jugore 134.018 € 16.645.068 Lekë
478 Blerje pajisje TIK për menaxhimin e sporteleve nga ADISA - Loti Queue Management 133.140 € 16.536.000 Lekë
479 Pikë panoramike dhe sportive në Llogara (Projekte Riviera) 131.999 € 16.394.222 Lekë
480 Rikualifikim urban i rrugicave në qendrën historike sheshi “Gjon Pali II-të” 131.610 € 16.345.928 Lekë
481 Rruga "Kalaja", Krujë: "Sistemimi dhe ndriçimi i rrugës së malit Rruga "Kala” 128.567 € 15.967.979 Lekë
482 Ndërtim i segmentit të rrugës "Lef Nosi", lagja “5 Maji”, rrugë e re që hapet 128.502 € 15.960.000 Lekë
483 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Brataj 128.497 € 15.959.268 Lekë
484 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Thanasaj, Komuna Dushk 126.073 € 15.658.261 Lekë
485 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare, fshati Seferan 123.192 € 15.300.444 Lekë
486 Sistemi gjeoportal lokal, Web GIS, për Bashkinë Durrës 120.391 € 14.952.600 Lekë
487 Ngritje e portalit administrativ dhe promovimit të atraksioneve kulturore-historike dhe turistike në Bashkinë e Fierit 117.872 € 14.639.670 Lekë
488 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare "Xheladin Fishta" 117.444 € 14.586.532 Lekë
489 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare Zahrisht, faza II, Bashkia Krumë 115.477 € 14.342.275 Lekë
490 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti I 115.325 € 14.323.386 Lekë
491 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti III 115.222 € 14.310.600 Lekë
492 Projekti i ujësjellësit të fshatit Manastir - Vazhdim 114.655 € 14.240.132 Lekë
493 Implementimi i sistemit për njoftimin dhe konsultimin publik 113.908 € 14.147.328 Lekë
494 Ndërtim i shkollës cikli ulët, fshati Pocestë,Libonik 111.082 € 13.796.377 Lekë
495 Bulevardi përgjatë unazës së re, Orikum 108.473 € 13.472.384 Lekë
496 Platforma Web GIS për Bashkinë Korçë (teknika të avancuara replikimi) 104.348 € 12.960.000 Lekë
497 Rikonstruksion i rrugës Kthesë e Nepravishtës-Fushë Nepravishtë 100.916 € 12.533.789 Lekë
498 Projekti "Shkolla qendër komuitare": Terrene sportive në 4 shkolla 9 vjeçare të qytetit Tiranë 100.430 € 12.473.408 Lekë
499 Rikonstruksion kopshti nr.10, Vlorë, Bashkia Vlorë 100.289 € 12.455.832 Lekë
500 Informimi on-line i qytetarit dhe biznesit mbi detyrimet për taksat vendore, nëpërmjet implementimit të sistemit të taksave për Bashkinë Çorovodë dhe njësitë administrative të saj, si dhe infrakstruktura mbështetëse 100.029 € 12.423.600 Lekë
501 Administrimi financiar dhe menaxherial i Bashkisë Kolonjë dhe njësive administrative të saj 98.157 € 12.191.160 Lekë
502 Shkolla e mesme e bashkuar e Kuçit, komuna Vranisht 97.641 € 12.126.996 Lekë
503 Rikonstruksion dhe shtesë e shkollës 9 vjeçare, Lumalas 95.893 € 11.909.962 Lekë
504 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti II 95.827 € 11.901.700 Lekë
505 Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Sotirë 94.977 € 11.796.115 Lekë
506 Rikonceptimi i sheshit para Bashkisë Orikum 91.606 € 11.377.419 Lekë
507 Rikonstruksioni i rrugës së Gjirit të Lalzit (asfaltimi i rrugës Maminas, Shën Pjetër-Bregdet) 90.444 € 11.233.188 Lekë
508 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti I 88.174 € 10.951.200 Lekë
509 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti III 87.948 € 10.923.120 Lekë
510 Rikontruksion shkollat 9-vjeçare, Strum, shkolla fillore “Arrapaj”, shkolla. “Naun Doko”, shkolla “Jorgo Sopiku”, “Ali Sollaku”, “Didin Bishani” dhe “Alush Grepcka” 87.895 € 10.916.591 Lekë
511 Terrenet sportive, shkolla "Qendër komunitare" 87.786 € 10.903.027 Lekë
512 Promovim dhe vendosje sportelesh dixhitale për portalin e-Albania (Faza pilot) 86.957 € 10.800.000 Lekë
513 Rikonstruksion dhe rrethim shkolla e mesme “Halit Bërzeshta”, Prrenjas 86.008 € 10.682.208 Lekë
514 Ndërtim i shkollës 9-vjeçare, fshati Gurakuq dhe fshati Rinas 85.073 € 10.566.046 Lekë
515 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Ndërtim palestre sportive e shkollës "Lidhja e Prizrenit" 81.806 € 10.160.320 Lekë
516 Rehabilitim sheshi, fshati Kudhës 80.709 € 10.023.999 Lekë
517 Sistem-asfaltim unaza Këlcyrë (Faza I) 79.939 € 9.928.461 Lekë
518 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Përmet, në veprat: Rruga “Spital -Varrezat Publike”, Rruga “Hotel Ramizi – Spital”, Rruga Tomor Mullaraj”, Rruga “Laver Bariu”, Shëtitorja "Sami Frashëri", Shëtitorja "Kongresi i Përmetit" dhe Shëtitorja "Mentor Xhemali" 79.227 € 9.840.000 Lekë
519 Rikonstruksion shkolla 9- vjeçare “Naim Frashëri”,Pishkash, Komuna Qukës 77.223 € 9.591.133 Lekë
520 Ujësjellësi Prokopi - Paftal, Njesia Administrative Sinje 75.993 € 9.438.306 Lekë
521 Loti IV Blerje kompjuter, desktop, workstation, laptop 75.492 € 9.376.080 Lekë
522 Implementimi i sistemit të taksave dhe tarifave vendore për qytetarin dhe biznesin e Bashkisë Mallakastër 75.403 € 9.365.064 Lekë
523 Ndërtim i rrugës së re nga kryqëzimi i rrugës “28 Nëntori” deri në kryqëzimin e rrugës “Rinia” 73.001 € 9.066.666 Lekë
524 Përdorimi i platformës "Cloud" për rritjen e efikasitetit në menaxhimin e burimeve njerëzore në administratën publike 72.242 € 8.972.469 Lekë
525 Krijimi i një shtegu trekking në kanionin e Gjipesë (Projekte Riviera) 72.141 € 8.959.851 Lekë
526 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Ndertim i kendeve sportive te Shkollave "Bajram Curri" dhe "Riza Spahiu" 72.033 € 8.946.437 Lekë
527 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Branko Kadia" 71.368 € 8.863.962 Lekë
528 Ndërtim kopshti, Fshati 3 Urat, Komuna Grabian 71.360 € 8.862.864 Lekë
529 Rikonstruksion kopshti i fëmijëve nr.2, qyteti Librazhd, Bashkia Librazhd 70.561 € 8.763.720 Lekë
530 Ndertim kopshti i ri, Komuna Fratar 69.197 € 8.594.244 Lekë
531 Rikualifikim i fasadave në Shëtitoren Miqësia dhe rehabilitim i rrugës së Tregut 66.514 € 8.261.064 Lekë
532 Sistemim asfaltim dhe gjelbërim rreth Pallatit të Kulturës, Bashkia Gramsh 66.445 € 8.252.483 Lekë
533 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare Dersnik, Komuna Voskop 65.865 € 8.180.487 Lekë
534 Pyllëzimi i kurorës së qytetit Çorovodë në objektin Kaloç 62.347 € 7.743.466 Lekë
535 Ndërtim kopshti, Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
536 Projekti "Shkolla, qendër komunitare" në Berat 59.775 € 7.424.000 Lekë
537 Projekt zbatimi për rehabilitimin e sheshit të Komunës Gjerbës 58.680 € 7.288.074 Lekë
538 Rikonstruksion i rrugës "Durrës në Shekuj" 54.926 € 6.821.760 Lekë
539 Ndërtim KUZ, fshati Bulçar 54.719 € 6.796.112 Lekë
540 Rikonstruksion i kopshtit nr.11 në qytetin e Korçës 53.763 € 6.677.309 Lekë
541 Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Babje, Komuna Qendër Librazhd 51.918 € 6.448.248 Lekë
542 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ndoc Mazi" 49.454 € 6.142.178 Lekë
543 Ndërtim shkolla Urakë, Komuna Rrajcë 46.724 € 5.803.069 Lekë
544 Platforma multifunksionale e informacionit për turistët dhe qytetarët përmes web, infokiosk dhe aplikacioni mobile (Bashkia Durrës, Bashkia Kavajë, Bashkia Krujë) 45.082 € 5.599.200 Lekë
545 Shërbime në fasadat e pallateve të rrugës kryesore të qytetit Pukë 43.851 € 5.446.350 Lekë
546 Rikonstruksion pjesor, shkolla 9- vjeçare të fshatit Zaloshnje 43.509 € 5.403.796 Lekë
547 Rikonstruksion i rrugës "Polumbari" 42.418 € 5.268.360 Lekë
548 Rikonstruksion shkolla CU fshati Anë-Vjosë, Komuna Qesarat, Tepelenë 41.416 € 5.143.853 Lekë
549 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ismail Qemali" 40.646 € 5.048.271 Lekë
550 Sistemim i zonave të gjelbërta midis blloqeve të banimit L15, L16 39.842 € 4.948.320 Lekë
551 Blerje pajisje TIK për menaxhimin e sporteleve nga ADISA - Loti Blerje Desktop, Laptop dhe Loti Pajisje Network dhe telefon 38.913 € 4.833.000 Lekë
552 Rikonstruksion i pjesshëm i shkollës 9 vjeçare "Ura e Shtrenjtë", Postribë 38.222 € 4.747.195 Lekë
553 Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar "Caush Senja", Tunjë, Komuna Tunjë 36.567 € 4.541.584 Lekë
554 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Aleksandër Paloci", Komuna Vau i Dejës 35.248 € 4.377.799 Lekë
555 Rikonstruksion i sallës së lëvizjes skenike dhe pajisja me mjete e pajisje mësimore, mbështetëse 35.021 € 4.349.670 Lekë
556 Rikonstruksion kopshti nr. 2, Poliçan 33.859 € 4.205.328 Lekë
557 Ndërtim shkolla vartëse Fshati Zdrajsh Verri, Komuna Orenjë 33.292 € 4.134.910 Lekë
558 Ndërtimi i kullës së sahatit në Berat 32.494 € 4.035.786 Lekë
559 Ura e fshatit Grykesh, te njësia administrative e Pajove, Bashkia Peqin 28.755 € 3.571.336 Lekë
560 Ndërtimi i këmbëve të urës në fshatin Skuraj, Milot 26.682 € 3.313.932 Lekë
561 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Kolanec, Bashkia Maliq 23.367 € 2.902.194 Lekë
562 Rikonstruksion i bllokut të pallateve "Xhabije" 16.250 € 2.018.206 Lekë
563 Blerje pajisje TIK për menaxhimin e sporteleve nga ADISA - Loti Blerje Server 13.652 € 1.695.600 Lekë
564 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Dëshmorët e Prishtinës" 13.587 € 1.687.462 Lekë
565 Sistemim dhe gjelbërim i territorit pranë fushës së vjetër të sportit 12.613 € 1.566.499 Lekë
566 Rikonstruksioni i nyjes sanitare të shkollës së mesme Maliq 11.469 € 1.424.460 Lekë
567 Ndërtim shtesë së shkollës 9 vjeçare "Bajram Curri", Kukës 9.952 € 1.236.000 Lekë
568 Pyllëzimi i objektit Kodra e Tepes 9.362 € 1.162.811 Lekë
569 Loti III Blerje printer, fotokopje, skaner 8.667 € 1.076.400 Lekë
570 Loti V Pajisje Networku 8.063 € 1.001.364 Lekë
571 Punimet Silvikulturale në pyjet artificial 7.808 € 969.756 Lekë
572 Blerje pajisje TIK për menaxhimin e sporteleve nga ADISA - Loti Blerje Kamera, NVR, TV sets, Loti Blerje UPS s-600va, Loti Blerje Printer dhe Loti Blerje Projektor 6.232 € 774.048 Lekë
573 Pikë turistike vrojtimi në Porto Palermo - Blerje Dylbish (Projekte Riviera) 4.618 € 573.600 Lekë
574 Loti I Blerje UPS 3.105 € 385.692 Lekë
575 Sistemim, asfaltim i blloku të banimit në lagjen Sporti 2 721 € 89.545 Lekë
576 Blerje pajisje TIK për menaxhimin e sporteleve nga ADISA - Loti Blerje Fotokopje 531 € 66.000 Lekë
Total: 365.689.753,00 45.418.666.575,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 111.939.373 € 13.902.870.128 Lekë
2 rikualifikime urbane 91.969.516 € 11.422.613.910 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 51.539.645 € 6.401.223.858 Lekë
4 sheshe 33.868.762 € 4.206.500.187 Lekë
5 projekte dixhitale 20.171.102 € 2.505.250.877 Lekë
6 të tjera 13.620.798 € 1.691.703.132 Lekë
7 projekte gjelbërimi 9.506.171 € 1.180.666.479 Lekë
8 projekte rekreacioni 8.985.132 € 1.115.953.441 Lekë
9 fasada 7.761.428 € 963.969.334 Lekë
10 bulevarde 6.939.005 € 861.824.391 Lekë
11 ndërtesa 5.256.118 € 652.809.905 Lekë
12 ujësjellës dhe kanalizime 4.132.697 € 513.280.933 Lekë
Total: 365.689.747,00 45.418.666.575,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tiranë 32.571.762 € 4.045.412.793 Lekë
2 Bashkia Korçë 30.351.388 € 3.769.642.354 Lekë
3 Bashkia Durrës 23.880.447 € 2.965.951.494 Lekë
4 Bashkia Fier 22.522.317 € 2.797.271.711 Lekë
5 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 19.560.899 € 2.429.463.713 Lekë
6 Bashkia Elbasan 18.160.083 € 2.255.482.348 Lekë
7 Bashkia Kavajë 13.240.162 € 1.644.428.145 Lekë
8 Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit 12.053.960 € 1.497.101.774 Lekë
9 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 11.804.475 € 1.466.115.830 Lekë
10 Bashkia Berat 10.657.296 € 1.323.636.179 Lekë
11 Bashkia Vorë 9.854.457 € 1.223.923.594 Lekë
12 Bashkia Divjakë 9.373.756 € 1.164.220.522 Lekë
13 Bashkia Lushnjë 8.199.140 € 1.018.333.197 Lekë
14 Bashkia Himarë 6.688.293 € 830.685.994 Lekë
15 Bashkia Gjirokastër 6.266.332 € 778.278.482 Lekë
16 Bashkia Librazhd 5.799.577 € 720.307.453 Lekë
17 Bashkia Krujë 5.245.767 € 651.524.208 Lekë
18 Bashkia Lezhë 4.454.769 € 553.282.250 Lekë
19 Bashkia Maliq 4.338.446 € 538.834.986 Lekë
20 Bashkia Mirditë 4.011.542 € 498.233.572 Lekë
21 Bashkia Kuçovë 3.708.712 € 460.622.076 Lekë
22 Bashkia Vau i Dejës 3.522.215 € 437.459.123 Lekë
23 Bashkia Dibër 3.282.262 € 407.656.914 Lekë
24 Bashkia Kurbin 3.263.229 € 405.293.023 Lekë
25 Bashkia Tepelenë 3.149.669 € 391.188.867 Lekë
26 Bashkia Patos 3.023.803 € 375.556.289 Lekë
27 Bashkia Roskovec 2.996.884 € 372.212.954 Lekë
28 Bashkia Malësi e Madhe 2.994.044 € 371.860.273 Lekë
29 Bashkia Finiq 2.701.630 € 335.542.423 Lekë
30 Bashkia Belsh 2.689.440 € 334.028.397 Lekë
31 Bashkia Konispol 2.568.739 € 319.037.382 Lekë
32 Bashkia Këlcyrë 2.540.011 € 315.469.349 Lekë
33 Bashkia Cërrik 2.526.094 € 313.740.814 Lekë
34 Bashkia Rrogozhinë 2.413.247 € 299.725.323 Lekë
35 Bashkia Fushë-Krujë 2.402.794 € 298.427.041 Lekë
36 Bashkia Libohovë 2.382.388 € 295.892.627 Lekë
37 Bashkia Kukës 2.246.988 € 279.075.940 Lekë
38 Bashkia Skrapar 2.193.620 € 272.447.574 Lekë
39 Bashkia Kolonjë 2.187.988 € 271.748.124 Lekë
40 Bashkia Shijak 2.177.218 € 270.410.524 Lekë
41 Bashkia Has 2.057.845 € 255.584.350 Lekë
42 Bashkia Çorovodë 1.980.345 € 245.958.820 Lekë
43 Bashkia Poliçan 1.973.269 € 245.080.048 Lekë
44 Bashkia Shkodër 1.945.723 € 241.658.789 Lekë
45 Bashkia Vorë 1.921.701 € 238.675.255 Lekë
46 Bashkia Prrenjas 1.920.470 € 238.522.372 Lekë
47 Bashkia Rrëshen 1.858.252 € 230.794.877 Lekë
48 Bashkia Dropull 1.797.221 € 223.214.822 Lekë
49 Bashkia Pogradec 1.754.651 € 217.927.624 Lekë
50 Bashkia Klos 1.708.975 € 212.254.691 Lekë
51 Bashkia Peqin 1.609.093 € 199.849.359 Lekë
52 Bashkia Përmet 1.530.973 € 190.146.785 Lekë
53 Agjencia e Prokurimit Publik 1.529.532 € 189.967.835 Lekë
54 Bashkia Gramsh 1.485.377 € 184.483.875 Lekë
55 Bashkia Pukë 1.413.716 € 175.583.555 Lekë
56 Bashkia Tropojë 1.393.877 € 173.119.470 Lekë
57 Bashkia Selenicë 1.339.684 € 166.388.713 Lekë
58 Bashkia Mallakastër 1.302.190 € 161.731.952 Lekë
59 Bashkia Memaliaj 1.264.082 € 156.999.037 Lekë
60 Bashkia Mat 1.223.135 € 151.913.311 Lekë
61 Bashkia Bulqizë 1.200.850 € 149.145.584 Lekë
62 Bashkia Delvinë 1.114.446 € 138.414.134 Lekë
63 Bashkia Ballsh 1.114.396 € 138.408.032 Lekë
64 Njësia Administrative Mollas 1.039.392 € 129.092.476 Lekë
65 Qendra e ofrimit të shërbimeve publike të integruara 1.022.189 € 126.955.848 Lekë
66 Bashkia Devoll 990.687 € 123.043.330 Lekë
67 Bashkia Burrel 957.104 € 118.872.347 Lekë
68 Bashkia Sarandë 826.236 € 102.618.468 Lekë
69 Komuna Shupenzë 752.102 € 93.411.034 Lekë
70 Bashkia Fuzhë Arrëz 721.549 € 89.616.372 Lekë
71 Bashkia Ersekë 470.003 € 58.374.400 Lekë
72 Komuna Vranisht 466.836 € 57.980.971 Lekë
73 Njësia Administrative Bërxull 412.793 € 51.268.944 Lekë
74 Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
75 Komuna Dajt 376.003 € 46.699.592 Lekë
76 Bashkia Orikum 369.882 € 45.939.383 Lekë
77 Komuna Dushk 355.004 € 44.091.467 Lekë
78 Bashkia Laç 331.003 € 41.110.614 Lekë
79 Komuna Gjergjan 299.229 € 37.164.200 Lekë
80 Komuna Farkë 297.291 € 36.923.552 Lekë
81 Komuna Velipojë 290.907 € 36.130.667 Lekë
82 Komuna Voskop 288.892 € 35.880.360 Lekë
83 Bashkia Krumë 273.339 € 33.948.655 Lekë
84 Komuna Vaqarr 256.053 € 31.801.747 Lekë
85 Komuna Peshkopi 251.002 € 31.174.406 Lekë
86 Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
87 Komuna Udenisht 241.335 € 29.973.788 Lekë
88 Komuna Nikel 225.059 € 27.952.323 Lekë
89 Këshilli i Qarkut Vlorë 208.757 € 25.927.673 Lekë
90 Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
91 Komuna Arren 197.698 € 24.554.037 Lekë
92 Komuna Ndroq 190.364 € 23.643.197 Lekë
93 Njësia Administrative Klos 188.265 € 23.382.500 Lekë
94 Komuna Buçimas 180.222 € 22.383.586 Lekë
95 Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
96 Komuna Kukur 168.886 € 20.975.661 Lekë
97 Departamenti i Administratës Publike 167.568 € 20.812.005 Lekë
98 Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
99 Komuna Çlirim 159.645 € 19.827.870 Lekë
100 Komuna Brataj 157.957 € 19.618.223 Lekë
101 Komuna Steblevë 134.203 € 16.668.000 Lekë
102 Komuna Pishaj 134.018 € 16.645.068 Lekë
103 Komuna Gjerbës 102.189 € 12.691.870 Lekë
104 Komuna Kushovë 94.977 € 11.796.115 Lekë
105 Komuna Qukës 77.223 € 9.591.133 Lekë
106 Komuna Fratar 69.197 € 8.594.244 Lekë
107 Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
108 Komuna Kodovjat 54.719 € 6.796.112 Lekë
109 Komuna Qendër 51.918 € 6.448.248 Lekë
110 Komuna Rrajcë 46.724 € 5.803.069 Lekë
111 Komuna Qesarat 41.416 € 5.143.853 Lekë
112 Universiteti i Arteve 35.021 € 4.349.670 Lekë
113 Komuna Orenjë 33.292 € 4.134.910 Lekë
Total: 365.689.751,00 45.418.666.575,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 28.673.024 € 3.561.189.595 Lekë
2 Fusha (construction company) 22.356.106 € 2.776.628.386 Lekë
3 Salillari (construction company) 15.689.651 € 1.948.654.642 Lekë
4 Vëllezerit Hysa (construction company) 11.255.818 € 1.397.972.616 Lekë
5 AGBES CONSTRUKSION (construction company) 8.580.527 € 1.065.701.451 Lekë
6 Uleza Ndertim (construction company) 7.959.728 € 988.598.191 Lekë
7 Curri (construction company) 7.669.115 € 952.504.063 Lekë
8 VICTORIA INVEST (construction company) 7.122.570 € 884.623.238 Lekë
9 Besta (construction company) 6.840.214 € 849.554.581 Lekë
10 Everest (construction company) 6.587.855 € 818.211.535 Lekë
11 Alba Konstruksion (construction company) 6.299.269 € 782.369.270 Lekë
12 Junik (construction company) 6.249.150 € 776.144.480 Lekë
13 BE-IS (construction company) 6.035.967 € 749.667.091 Lekë
14 Ergi (construction company) 5.969.385 € 741.397.569 Lekë
15 Boshnjaku B (construction company) 5.655.489 € 702.411.769 Lekë
16 Arifaj (construction company) 5.485.367 € 681.282.542 Lekë
17 Eurocol (construction company) 5.421.296 € 673.324.908 Lekë
18 Konstruksion 93 (construction company) 5.104.164 € 633.937.193 Lekë
19 Geci (construction company) 5.008.026 € 621.996.858 Lekë
20 Bajrami N (construction company) 4.985.096 € 619.148.959 Lekë
21 IkubInfo (technology company) 4.793.115 € 595.304.898 Lekë
22 Alko Impex Construction (construction company) 4.635.488 € 575.727.656 Lekë
23 INFOSOFT SYSTEMS (technology company) 4.364.545 € 542.076.438 Lekë
24 A.L-ASFALT (construction company) 4.195.873 € 521.127.367 Lekë
25 NDREGJONI (construction company) 3.755.420 € 466.423.167 Lekë
26 ALB STAR (construction company) 3.726.223 € 462.796.837 Lekë
27 2T (construction company) 3.520.614 € 437.260.308 Lekë
28 T.T.A ALBA LAM (construction company) 3.492.543 € 433.773.836 Lekë
29 Ad-Star (construction company) 3.232.349 € 401.457.783 Lekë
30 Alb Building (construction company) 3.163.326 € 392.885.083 Lekë
31 Eurondërtim 2000 (construction company) 3.042.627 € 377.894.262 Lekë
32 Bami (construction company) 2.973.506 € 369.309.479 Lekë
33 Hastoci (construction company) 2.941.830 € 365.375.348 Lekë
34 B93 (construction company) 2.941.769 € 365.367.711 Lekë
35 AGI KONS (construction company) 2.877.601 € 357.397.984 Lekë
36 Leon Konstruksion (construction company) 2.829.785 € 351.459.255 Lekë
37 Shkelqimi 07 (construction company) 2.815.161 € 349.642.970 Lekë
38 ED KONSTRUKSION (construction company) 2.771.603 € 344.233.082 Lekë
39 AlbGarden (design company) 2.747.588 € 341.250.446 Lekë
40 Cobial (construction company) 2.668.338 € 331.407.601 Lekë
41 AGRI Construksion (construction company) 2.656.755 € 329.968.949 Lekë
42 Varaku E (construction company) 2.516.967 € 312.607.334 Lekë
43 A.N.K. (construction company) 2.467.748 € 306.494.287 Lekë
44 Shpresa (construction company) 2.427.819 € 301.535.103 Lekë
45 STERKAJ (construction company) 2.403.073 € 298.461.686 Lekë
46 MANE SHPK (construction company) 2.374.312 € 294.889.582 Lekë
47 Senka (construction company) 2.284.950 € 283.790.811 Lekë
48 Zdravo (construction company) 2.249.826 € 279.428.328 Lekë
49 Company Riviera 2008 (construction company) 2.208.499 € 274.295.514 Lekë
50 PE - VLA - KU (construction company) 2.162.141 € 268.537.899 Lekë
51 Xhengo (construction company) 2.155.149 € 267.669.444 Lekë
52 Kthella (construction company) 2.124.910 € 263.913.769 Lekë
53 Colombo (construction company) 2.049.602 € 254.560.604 Lekë
54 GARDEN LINE (design company) 1.939.092 € 240.835.230 Lekë
55 K A C D E D J A (construction company) 1.904.862 € 236.583.848 Lekë
56 INERTI (construction company) 1.826.852 € 226.895.032 Lekë
57 ALB LEAA INTERNATIONAL (construction company) 1.797.021 € 223.189.992 Lekë
58 NIKA (construction company) 1.762.694 € 218.926.571 Lekë
59 4A-M (construction company) 1.734.583 € 215.435.206 Lekë
60 RIVIERA (construction company) 1.718.112 € 213.389.571 Lekë
61 Egland (construction company) 1.674.846 € 208.015.854 Lekë
62 DESARET COMPANY (construction company) 1.572.778 € 195.339.051 Lekë
63 Regli (construction company) 1.545.438 € 191.943.358 Lekë
64 Caushi (construction company) 1.518.904 € 188.647.893 Lekë
65 Advanced Business Solutions - ABS (technology company) 1.454.678 € 180.671.000 Lekë
66 Denis 05 (construction company) 1.447.501 € 179.779.657 Lekë
67 Aerosistemi SRL (construction company) 1.432.409 € 177.905.162 Lekë
68 Hansa Luftbild Gmbh (construction company) 1.432.409 € 177.905.162 Lekë
69 Sireta 2F (construction company) 1.422.242 € 176.642.465 Lekë
70 Blerimi (construction company) 1.397.125 € 173.522.918 Lekë
71 FIRST (technology company) 1.279.678 € 158.936.000 Lekë
72 BEAN (construction company) 1.244.902 € 154.616.799 Lekë
73 VLLAZNIA NDERTIM I.S (construction company) 1.190.600 € 147.872.464 Lekë
74 Beladi (construction company) 1.126.002 € 139.849.451 Lekë
75 Grand Konstruksion M (construction company) 1.112.765 € 138.205.366 Lekë
76 Ed-Konstruksion & 4A-M (construction company) 1.110.289 € 137.897.895 Lekë
77 Kronos Konstruksion (construction company) 1.090.705 € 135.465.606 Lekë
78 KOLA INVEST (construction company) 1.050.858 € 130.516.506 Lekë
79 ERAL (construction company) 1.041.516 € 129.356.345 Lekë
80 Aurora (construction company) 1.011.827 € 125.668.973 Lekë
81 KOSTRUTTIVA S.C.P.A. (construction company) 1.008.754 € 125.287.193 Lekë
82 Gjoka Konstruksion (construction company) 980.441 € 121.770.780 Lekë
83 TEA-D (construction company) 970.782 € 120.571.163 Lekë
84 ALB KORCA 2002 (construction company) 944.210 € 117.270.839 Lekë
85 Arkonstudio (construction company) 932.548 € 115.822.486 Lekë
86 REJ (construction company) 909.291 € 112.933.890 Lekë
87 Communication Progress (technology company) 901.343 € 111.946.800 Lekë
88 Arkonstudio (supervisory company) 897.985 € 111.529.790 Lekë
89 INTECH + (technology company) 890.013 € 110.539.560 Lekë
90 Gjikuria (construction company) 885.805 € 110.016.935 Lekë
91 FASTECH (technology company) 882.635 € 109.623.260 Lekë
92 Pese Vellezerit (construction company) 849.486 € 105.506.154 Lekë
93 DELOITTE ALBANIA (technology company) 829.720 € 103.051.200 Lekë
94 Arberia (construction company) 765.388 € 95.061.193 Lekë
95 Tetra Solutions (technology company) 733.333 € 91.080.000 Lekë
96 A.E.K & Co (construction company) 721.668 € 89.631.176 Lekë
97 SMO Union (construction company) 697.160 € 86.587.316 Lekë
98 Liqeni (construction company) 697.160 € 86.587.315 Lekë
99 RAJLI NDERTIM (construction company) 684.568 € 85.023.371 Lekë
100 Shendelli (construction company) 625.649 € 77.705.652 Lekë
101 Green Farm (design company) 618.676 € 76.839.556 Lekë
102 T&T BETON (construction company) 605.289 € 75.176.909 Lekë
103 Beqiri (construction company) 604.436 € 75.070.926 Lekë
104 Integrated Technology Services (construction company) 602.824 € 74.870.774 Lekë
105 Bahas (construction company) 590.815 € 73.379.242 Lekë
106 Totila (construction company) 578.795 € 71.886.279 Lekë
107 ARTYKA II (construction company) 573.101 € 71.179.114 Lekë
108 Almo Konstruksion (construction company) 564.526 € 70.114.146 Lekë
109 BETA (construction company) 543.157 € 67.460.075 Lekë
110 DELIA GROUP (construction company) 538.096 € 66.831.477 Lekë
111 GLAVENICA (construction company) 537.704 € 66.782.841 Lekë
112 MODESTE (construction company) 535.380 € 66.494.177 Lekë
113 Vashtemia (construction company) 526.889 € 65.439.641 Lekë
114 R & T (construction company) 522.005 € 64.833.072 Lekë
115 Jogi (construction company) 497.756 € 61.821.292 Lekë
116 XHAST SHPK (construction company) 496.546 € 61.670.957 Lekë
117 Alb-Konstruksion (construction company) 495.837 € 61.582.918 Lekë
118 Bashkimi L (construction company) 493.296 € 61.267.309 Lekë
119 ALUERA (construction company) 491.005 € 60.982.864 Lekë
120 Rosi (construction company) 474.403 € 58.920.846 Lekë
121 Caushi M (construction company) 470.774 € 58.470.087 Lekë
122 AS SHPK (construction company) 470.003 € 58.374.400 Lekë
123 Hito 94 (construction company) 428.348 € 53.200.849 Lekë
124 Ndrekaj (construction company) 419.807 € 52.139.998 Lekë
125 Infinit (construction company) 418.263 € 51.948.225 Lekë
126 KLAJGER KONSTRUKSION (construction company) 408.491 € 50.734.569 Lekë
127 KADIA (construction company) 405.362 € 50.345.905 Lekë
128 Fled (construction company) 404.293 € 50.213.220 Lekë
129 B.M-Konstruksion (construction company) 395.705 € 49.146.563 Lekë
130 AL-MEXWOOD (design company) 384.598 € 47.767.073 Lekë
131 Vuthaj (construction company) 377.929 € 46.938.741 Lekë
132 Vllaznia (construction company) 368.682 € 45.790.287 Lekë
133 Liqeni VII (construction company) 362.319 € 45.000.000 Lekë
134 Derveni 1 (construction company) 355.049 € 44.097.080 Lekë
135 CO 1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE (construction company) 353.278 € 43.877.135 Lekë
136 StarTek (construction company) 346.825 € 43.075.661 Lekë
137 S.M.O.UNION (construction company) 337.149 € 41.873.880 Lekë
138 Osmani/G & Bajrami-N (construction company) 334.571 € 41.553.753 Lekë
139 EDIL-AL-IT (construction company) 326.653 € 40.570.292 Lekë
140 ARTI (construction company) 312.256 € 38.782.192 Lekë
141 Murati (construction company) 303.799 € 37.731.829 Lekë
142 Kacadeja (construction company) 299.570 € 37.206.630 Lekë
143 SPEKTRI (construction company) 297.880 € 36.996.688 Lekë
144 Meteo (construction company) 287.830 € 35.748.457 Lekë
145 Fybek (construction company) 282.661 € 35.106.500 Lekë
146 2Z KONSTRUKSION (construction company) 279.860 € 34.758.661 Lekë
147 Meni (construction company) 277.875 € 34.512.025 Lekë
148 Erald G (supervisory company) 271.800 € 33.757.613 Lekë
149 Kazazi (construction company) 260.488 € 32.352.548 Lekë
150 Mustafaj (construction company) 260.488 € 32.352.548 Lekë
151 Building Construction (construction company) 259.864 € 32.275.112 Lekë
152 H A R M O N I A (construction company) 258.883 € 32.153.223 Lekë
153 SKEDA (construction company) 257.127 € 31.935.168 Lekë
154 SOFT & SOLUTION (technology company) 255.914 € 31.784.497 Lekë
155 Rroku GUEST (construction company) 252.165 € 31.318.831 Lekë
156 Tolita (construction company) 248.395 € 30.850.715 Lekë
157 Derveni (construction company) 243.594 € 30.254.341 Lekë
158 Kevin Construksion (construction company) 240.984 € 29.930.169 Lekë
159 ALTEK KONSTRUKSION (construction company) 240.584 € 29.880.520 Lekë
160 KOMBEAS (construction company) 230.706 € 28.653.660 Lekë
161 LORENCO & CO (construction company) 222.222 € 27.600.000 Lekë
162 Sardo (construction company) 215.830 € 26.806.130 Lekë
163 Shqiponja-M (construction company) 215.289 € 26.738.915 Lekë
164 Ndertuesit (construction company) 214.763 € 26.673.607 Lekë
165 Elkri (design company) 213.140 € 26.471.935 Lekë
166 I.C.C GROUP (construction company) 212.332 € 26.371.691 Lekë
167 KAJMAKU (design company) 206.169 € 25.606.141 Lekë
168 Mandi 1 (construction company) 200.827 € 24.942.664 Lekë
169 Oruçi (construction company) 191.953 € 23.840.535 Lekë
170 Kral (construction company) 188.256 € 23.381.340 Lekë
171 BRADAJ 2 (construction company) 180.850 € 22.461.630 Lekë
172 Avduli (construction company) 177.832 € 22.086.750 Lekë
173 ALBAELETTRICA (construction company) 165.737 € 20.584.552 Lekë
174 Dea Studio (design company) 151.624 € 18.831.665 Lekë
175 Babameto (construction company) 151.618 € 18.831.012 Lekë
176 Simaku (construction company) 150.633 € 18.708.608 Lekë
177 InfraKonsult (design company) 149.859 € 18.612.539 Lekë
178 FLONDI KONSTRUKSION (construction company) 144.121 € 17.899.880 Lekë
179 Orniad (construction company) 140.790 € 17.486.179 Lekë
180 Gjelberimi (design company) 129.953 € 16.140.113 Lekë
181 Cara (construction company) 128.026 € 15.900.874 Lekë
182 Xhimo & Kleo (construction company) 126.073 € 15.658.261 Lekë
183 Guri Ndertim (construction company) 123.951 € 15.394.708 Lekë
184 IDI 2005 (construction company) 123.840 € 15.380.943 Lekë
185 ERGES MAT (construction company) 122.879 € 15.261.610 Lekë
186 Millenium (construction company) 122.128 € 15.168.239 Lekë
187 C.C.S. (technology company) 120.391 € 14.952.600 Lekë
188 ÇAUSHI (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
189 SINDER AB (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
190 AJZBERG (construction company) 115.942 € 14.400.000 Lekë
191 Helius Systems (technology company) 109.128 € 13.553.664 Lekë
192 QATO-01 (construction company) 102.189 € 12.691.870 Lekë
193 Betonplus (construction company) 90.467 € 11.236.029 Lekë
194 Ada-Co (design company) 90.111 € 11.191.793 Lekë
195 Dogma (construction company) 87.948 € 10.923.120 Lekë
196 Studio B&L (construction company) 87.948 € 10.923.120 Lekë
197 KUPA (construction company) 86.169 € 10.702.227 Lekë
198 BNT ELECTRONICS (technology company) 84.690 € 10.518.480 Lekë
199 Bilibashi (construction company) 84.041 € 10.437.831 Lekë
200 Euro Alb (construction company) 83.686 € 10.393.817 Lekë
201 Denolt (construction company) 81.265 € 10.093.120 Lekë
202 LABI (construction company) 78.978 € 9.809.112 Lekë
203 SPHAERA (design company) 73.816 € 9.168.000 Lekë
204 ATELIER 4 (design company) 73.650 € 9.147.300 Lekë
205 ERCON (design company) 72.193 € 8.966.400 Lekë
206 Ouen (construction company) 71.268 € 8.851.437 Lekë
207 Franco Construction (construction company) 67.179 € 8.343.622 Lekë
208 F I L I P I (construction company) 62.050 € 7.706.580 Lekë
209 Zenit 06 (supervisory company) 60.924 € 7.566.799 Lekë
210 K.A.N (construction company) 60.636 € 7.530.955 Lekë
211 Atena SRL (construction company) 57.611 € 7.155.300 Lekë
212 IMAGE & COMMUNICATIONS DEVELOPMENT (technology company) 56.954 € 7.073.664 Lekë
213 ANADA (construction company) 56.776 € 7.051.638 Lekë
214 JON ALB FLORA (design company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
215 BAITEL (construction company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
216 Restaurim Gurra-Kaca (construction company) 53.338 € 6.624.589 Lekë
217 S & T Albania (technology company) 52.174 € 6.480.000 Lekë
218 DELIA IMPEX (construction company) 49.454 € 6.142.178 Lekë
219 Leka (construction company) 48.511 € 6.025.126 Lekë
220 Bureau Bas Smets (construction company) 47.913 € 5.950.850 Lekë
221 SON Engineering & Construction (construction company) 47.913 € 5.950.850 Lekë
222 K.Turja (construction company) 47.690 € 5.923.037 Lekë
223 VILDEV - CO (construction company) 46.988 € 5.835.881 Lekë
224 ALB-KON (construction company) 46.789 € 5.811.251 Lekë
225 Derbi E (supervisory company) 46.539 € 5.780.183 Lekë
226 THEOS (construction company) 45.222 € 5.616.594 Lekë
227 ITirana (technology company) 45.082 € 5.599.200 Lekë
228 L'AUC as (construction company) 43.974 € 5.461.560 Lekë
229 PC STORE (technology company) 38.913 € 4.833.000 Lekë
230 HASBALLA (construction company) 38.612 € 4.795.567 Lekë
231 CityForster Amsterdam (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
232 OpenFabric (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
233 SymbioticA (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
234 Zenit 06 (design company) 38.087 € 4.730.400 Lekë
235 Rean-95 (supervisory company) 38.053 € 4.726.164 Lekë
236 Taulant (supervisory company) 34.395 € 4.271.896 Lekë
237 Belliu (construction company) 32.494 € 4.035.786 Lekë
238 Erald G (design company) 31.948 € 3.967.920 Lekë
239 KALESHI-@ (design company) 31.530 € 3.915.969 Lekë
240 HMK - Consulting (supervisory company) 30.047 € 3.731.892 Lekë
241 MEGA (construction company) 29.705 € 3.689.417 Lekë
242 Studio Associato di Architettura Piovene-Fabi (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
243 YellowOffice (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
244 ArchiSpace (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
245 ARDIT - 06 (construction company) 29.298 € 3.638.864 Lekë
246 InfraKonsult (supervisory company) 29.146 € 3.619.920 Lekë
247 Dricons (supervisory company) 28.746 € 3.570.240 Lekë
248 A&E (construction company) 25.959 € 3.224.124 Lekë
249 FLAST (construction company) 25.959 € 3.224.124 Lekë
250 HE & SK 11 (supervisory company) 25.305 € 3.142.856 Lekë
251 Ave Consulting (design company) 24.106 € 2.994.000 Lekë
252 NORD - COMAT (supervisory company) 23.376 € 2.903.340 Lekë
253 Lala (construction company) 21.926 € 2.723.175 Lekë
254 A.SH. Engineering (supervisory company) 19.928 € 2.475.000 Lekë
255 C.E.C GROUP (supervisory company) 17.181 € 2.133.900 Lekë
256 Jodjon-Po (construction company) 16.646 € 2.067.455 Lekë
257 KONSTRUKSION 04 (construction company) 16.250 € 2.018.206 Lekë
258 Arena MK (supervisory company) 15.436 € 1.917.149 Lekë
259 KLODIODA (supervisory company) 14.879 € 1.848.000 Lekë
260 Novatech Studio (supervisory company)