Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rruga lidhëse midis një grupi fshatrash (Mbyet,Pluk, Krraps, Lalar) 3.284.545 € 407.940.450 Lekë
2 Ndërtim i parkut qendror të qytetit, rehabilitim i rrugës "Xoxi Andoni" dhe hapësirave rreth saj 2.405.686 € 298.786.258 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës Agim-Ndernenas-Hasturkas, Libofshë, Fier 2.342.995 € 291.000.000 Lekë
4 Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj 1.912.977 € 237.591.722 Lekë
5 Rikonstruksioni i bulevardit "Jakov Xoxa" 1.867.615 € 231.957.733 Lekë
6 Ripërtëritje urbane e bulevardit "Ramiz Aranitasi" 1.642.284 € 203.971.734 Lekë
7 Rikualifikimi urban i rrugës Muharrem Agolli (Pedonale) 1.595.327 € 198.139.629 Lekë
8 Rikonstruksion i rrugës Daullas-Grecalli-Mujalli 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
9 Rivitalizimi i parkut pranë bar Rinisë dhe rehabilitimi i rrugës “Dervish Hekali” 1.157.253 € 143.730.840 Lekë
10 Rehabilitim i fasadave dhe rikonstruksion i rrugës "Rauf Nallbani", si dhe rijetëzimi i hapësirës së terminalit të autobuzave 1.146.616 € 142.409.769 Lekë
11 Rikonstruksion i shkollës artistike "Jakov Xoxa" 847.447 € 105.252.950 Lekë
12 Rikonstruksion i rrugës "Pishëporo-Bregdet", Njësia Administrative Levan 745.477 € 92.588.220 Lekë
13 Ndërtimi i tregut publik të produkteve bujqësore dhe blegtorale Fier 441.678 € 54.856.387 Lekë
14 Rikonstruksion i shkollës "Perikli Ikonomi", Bashkia Fier 346.948 € 43.090.920 Lekë
15 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” Fier 268.239 € 33.315.328 Lekë
16 Rikonstruksion i linjave të dërgimit të ujësjellësit rajonal Cakran 255.687 € 31.756.339 Lekë
17 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Fier, në veprat: Unaza e qytetit Fier dhe anët e Lumit Gjanica 233.583 € 29.011.044 Lekë
18 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Janaq Kilica", Bashkia Fier 218.721 € 27.165.114 Lekë
19 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dino Ismaili", Levan, Bashkia Fier 194.314 € 24.133.740 Lekë
20 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier 147.423 € 18.309.975 Lekë
21 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Jani Bakalli”, Fier 140.600 € 17.462.459 Lekë
22 Ngritje e portalit administrativ dhe promovimit të atraksioneve kulturore-historike dhe turistike në Bashkinë e Fierit 117.872 € 14.639.670 Lekë
Total: 22.522.316,00 2.797.271.711,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 8.217.860 € 1.020.658.218 Lekë
2 rrugë 7.582.046 € 941.690.100 Lekë
3 bulevarde 3.509.899 € 435.929.467 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 2.163.692 € 268.730.486 Lekë
5 të tjera 441.678 € 54.856.387 Lekë
6 ujësjellës dhe kanalizime 255.687 € 31.756.339 Lekë
7 projekte gjelbërimi 233.583 € 29.011.044 Lekë
8 projekte dixhitale 117.872 € 14.639.670 Lekë
Total: 22.522.317,00 2.797.271.711,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Fier 22.522.317 € 2.797.271.711 Lekë
Total: 22.522.317,00 2.797.271.711,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 AGBES CONSTRUKSION (kompani ndërtimi) 8.580.527 € 1.065.701.451 Lekë
2 ALB STAR (kompani ndërtimi) 3.726.223 € 462.796.837 Lekë
3 A.L-ASFALT (kompani ndërtimi) 2.325.578 € 288.836.838 Lekë
4 G.P.G. Company (kompani ndërtimi) 1.403.962 € 174.372.092 Lekë
5 Eurondërtim 2000 (kompani ndërtimi) 1.164.033 € 144.572.931 Lekë
6 KOLA INVEST (kompani ndërtimi) 1.050.858 € 130.516.506 Lekë
7 Arberia (kompani ndërtimi) 765.388 € 95.061.193 Lekë
8 2T (kompani ndërtimi) 578.627 € 71.865.420 Lekë
9 MODESTE (kompani ndërtimi) 535.380 € 66.494.177 Lekë
10 NDREGJONI (kompani ndërtimi) 372.738 € 46.294.110 Lekë
11 B93 (kompani ndërtimi) 372.738 € 46.294.110 Lekë
12 AlbGarden (kompani projektuese) 233.583 € 29.011.044 Lekë
13 H A R M O N I A (kompani ndërtimi) 201.555 € 25.033.157 Lekë
14 Arkonstudio (mbikëqyrës punimesh) 173.474 € 21.545.460 Lekë
15 ED KONSTRUKSION (kompani ndërtimi) 173.474 € 21.545.460 Lekë
16 Boshnjaku B (kompani ndërtimi) 140.600 € 17.462.459 Lekë
17 MANE SHPK (kompani ndërtimi) 127.844 € 15.878.170 Lekë
18 INFOSOFT SYSTEMS (kompani teknologjie) 117.872 € 14.639.670 Lekë
19 Shendelli (kompani ndërtimi) 107.296 € 13.326.132 Lekë
20 AGRI Construksion (kompani ndërtimi) 97.157 € 12.066.870 Lekë
21 ALUERA (kompani ndërtimi) 97.157 € 12.066.870 Lekë
22 Pese Vellezerit (kompani ndërtimi) 80.472 € 9.994.598 Lekë
23 Ndertuesit (kompani ndërtimi) 80.472 € 9.994.598 Lekë
24 KUPA (kompani ndërtimi) 15.310 € 1.901.558 Lekë
25 Ersi (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 22.522.318,00 2.797.271.711,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve