Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitimi i kalldrëmeve dhe i fasadave të fshatit Kudhës 470.531 € 58.439.998 Lekë
2 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Pilur 210.879 € 26.191.179 Lekë
3 Rehabilitim sheshi, fshati Kudhës 40.258 € 4.999.999 Lekë
Total: 721.668,00 89.631.176,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 681.410 € 84.631.177 Lekë
2 sheshe 40.258 € 4.999.999 Lekë
Total: 721.668,00 89.631.176,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Himarë 721.668 € 89.631.176 Lekë
Total: 721.668,00 89.631.176,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 A.E.K & Co (construction company) 721.668 € 89.631.176 Lekë
Total: 721.668,00 89.631.176,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve