Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i parkut “Rinia” 2.444.414 € 303.596.161 Lekë
2 Sheshi dhe rrugicat tek kulla “Panorama”, sheshi tek Teatri 1.941.964 € 241.191.892 Lekë
3 Restaurimi i pazarit të vjetër të Korçës, Loti 1, Loti 2 1.034.918 € 128.536.855 Lekë
Total: 5.421.296,00 673.324.908,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 5.421.296 € 673.324.908 Lekë
Total: 5.421.296,00 673.324.908,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 5.421.296 € 673.324.908 Lekë
Total: 5.421.296,00 673.324.908,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Eurocol (construction company) 5.421.296 € 673.324.908 Lekë
Total: 5.421.296,00 673.324.908,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve