Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Restaurimi i pazarit të vjetër të Korçës, Loti 1, Loti 2

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

2.073.663 €

Kosto në lekë

257.548.909 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 6 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaKorçë
InvestitorëtBashkia Korçë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErald GEurocolAd-Star
Mbikëqyrës punimeshC.E.C 11
Vendndodhja e projektit