Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi i Pazarit të Ri

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.604.569 €

Kosto në lekë

199.287.451 lekë

Ky projekt, i cili përfshin Markatën e Mish-Peshkut, restaurimin e 4 objekteve dhe rikonstruksionin e fasadave përreth sheshit Avni Rustemi, është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaTiranë
InvestitorëtBashkia Tiranë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Mbikëqyrës punimeshTower
Vendndodhja e projektit