Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i sheshit Skederbej (faza II) 9.457.767 € 1.174.654.654 Lekë
2 Rikualifikim urban i bllokut nr.1 (Lapraka), kufizuar me rrugët "Don Bosko"- Shinat e Trenit (Filanto)- "Turhan Pashë Mehmeti"-"Ibrahim Pashë Bushatliu"-"Lord Bajron"-''Riza Cuka"-"Learton Vathi"-"Pandi Dardha"-"Dritan Hoxha" 2.671.205 € 331.763.607 Lekë
3 Rehabilitimi i varrezave Sharrë dhe lidhja me rrugën ekzistuese Kombinat 2.617.699 € 325.118.272 Lekë
4 Rikualifikimi uraban i Sheshit Skënderbej, Faza 1 2.151.883 € 267.263.903 Lekë
5 Ndërtim i shkollës 9-vjeçare “Kosova”, Tiranë 2.093.989 € 260.073.375 Lekë
6 Itinerare këmbësorësh me pistë vrapimi dhe biçikletash në Parkun e Liqenit Artificial 1.909.515 € 237.161.799 Lekë
7 Rikualifikimi i Pazarit të Ri 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
8 Ndërtimi, rikonstruksioni dhe rinovimi i unazës së vogël, Tiranë (segmenti Banka e Shqipërisë-Ushtari i Panjohur) 1.282.151 € 159.243.172 Lekë
9 Rikonstruksion i plotë dhe shtesë ambientesh në shkollën e mesme "Qemal Stafa" 1.243.426 € 154.433.454 Lekë
10 Rikualifikim urban i rrugëve në bllokun e pallateve "Selitë", njësia administrative nr.5 1.000.545 € 124.267.651 Lekë
11 Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet nga rruga "Elbasanit"-"Stavri Vinjaku"-"Pjetër Budi"-"Ali Visha", NJA 2 885.721 € 110.006.503 Lekë
12 Rikualifikim urban i bllokut të kufizuar nga rruga "Lambi Bonata"- "Haki Stërmilli"-"Musine Kokalari" dhe rikonstruksion i rrugës "Zyber Zeneli", NJA 6 816.632 € 101.425.729 Lekë
13 Liceu artistik “Jordan Misja” 798.069 € 99.120.202 Lekë
14 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dora D’Istria" 652.231 € 81.007.083 Lekë
15 Këndi i lojërave për fëmijë në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës 630.591 € 78.319.383 Lekë
16 Ndërtim dhe rikonstruksion i rrugës që lidh rrugën "Reshit Petrela" me rrugën "Skënder Kosturi" (paralel me rrugën "Jordan Misja") 445.729 € 55.359.488 Lekë
17 Rikonstruksion i shkollës koreografike, Tiranë 436.640 € 54.230.700 Lekë
18 Linearizimi financiar në institucionet e varësisë të Bashkisë së Tiranës 390.319 € 48.477.600 Lekë
19 Rikualifikim urban, blloku i kufizuar mes rrugëve “D.Hima”, SH.A.Pazari dhe stadiumi "Qemal Stafa" 385.121 € 47.832.081 Lekë
20 Rikonstruksioni i rrugës “Shote Galica” (zonë informale) 379.885 € 47.181.697 Lekë
21 Rehabilitim blloqesh, 2 blloqe, blloku B (ndërmjet rrugëve "Llazo Miho" dhe "Ali Kelmendi") dhe blloku C (ndërmjet rrugëve "Ali Kelmendi" dhe "Tanush Frashëri") 364.511 € 45.272.254 Lekë
22 Korsi biçikletash në rrugën e Kavajës dhe rrugën e Dibrës 253.135 € 31.439.327 Lekë
23 Projekti "Shkolla qendër komuitare": Terrene sportive në 4 shkolla 9 vjeçare të qytetit Tiranë 100.430 € 12.473.408 Lekë
Total: 32.571.763,00 4.045.412.793,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 11.609.650 € 1.441.918.557 Lekë
2 rrugë 9.716.667 € 1.206.810.049 Lekë
3 rikualifikime urbane 5.530.341 € 686.868.365 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 5.324.784 € 661.338.222 Lekë
5 projekte dixhitale 390.319 € 48.477.600 Lekë
Total: 32.571.761,00 4.045.412.793,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tiranë 32.571.762 € 4.045.412.793 Lekë
Total: 32.571.762,00 4.045.412.793,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Fusha (kompani ndërtimi) 12.354.452 € 1.534.422.892 Lekë
2 Geci (kompani ndërtimi) 3.899.851 € 484.361.444 Lekë
3 AGI KONS (kompani ndërtimi) 2.580.603 € 320.510.860 Lekë
4 Alba Konstruksion (kompani ndërtimi) 1.807.659 € 224.511.211 Lekë
5 Salillari (kompani ndërtimi) 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
6 BE-IS (kompani ndërtimi) 1.393.271 € 173.044.251 Lekë
7 Alb Building (kompani ndërtimi) 1.371.420 € 170.330.322 Lekë
8 ED KONSTRUKSION (kompani ndërtimi) 1.107.151 € 137.508.147 Lekë
9 A.N.K. (kompani ndërtimi) 1.000.545 € 124.267.651 Lekë
10 Cobial (kompani ndërtimi) 620.004 € 77.004.552 Lekë
11 DELIA GROUP (kompani ndërtimi) 538.096 € 66.831.477 Lekë
12 Aurora (kompani ndërtimi) 429.180 € 53.304.109 Lekë
13 Everest (kompani ndërtimi) 429.180 € 53.304.109 Lekë
14 4A-M (kompani ndërtimi) 422.977 € 52.533.707 Lekë
15 Communication Progress (kompani teknologjie) 390.319 € 48.477.600 Lekë
16 StarTek (kompani ndërtimi) 346.825 € 43.075.661 Lekë
17 EDIL-AL-IT (kompani ndërtimi) 326.653 € 40.570.292 Lekë
18 KLAJGER KONSTRUKSION (kompani ndërtimi) 292.549 € 36.334.569 Lekë
19 NDREGJONI (kompani ndërtimi) 265.716 € 33.001.951 Lekë
20 Egland (kompani ndërtimi) 253.135 € 31.439.327 Lekë
21 RIVIERA (kompani ndërtimi) 252.236 € 31.327.753 Lekë
22 MANE SHPK (kompani ndërtimi) 207.409 € 25.760.252 Lekë
23 Almo Konstruksion (kompani ndërtimi) 189.942 € 23.590.849 Lekë
24 Uleza Ndertim (kompani ndërtimi) 189.942 € 23.590.848 Lekë
25 AGRI Construksion (kompani ndërtimi) 144.091 € 17.896.131 Lekë
26 Ergi (kompani ndërtimi) 69.313 € 8.608.641 Lekë
27 KALESHI-@ (kompani projektuese) 31.530 € 3.915.969 Lekë
28 MEGA (kompani ndërtimi) 29.705 € 3.689.417 Lekë
29 MEGA-STUDIO (mbikëqyrës punimesh) 8.599 € 1.068.000 Lekë
30 KLODIODA (mbikëqyrës punimesh) 8.599 € 1.068.000 Lekë
31 Zenit 06 (mbikëqyrës punimesh) 4.831 € 600.000 Lekë
32 ALB SUPERVIZION - D.S. (mbikëqyrës punimesh) 1.412 € 175.350 Lekë
33 A&E ENGINEERING (mbikëqyrës punimesh) Lekë
34 Tower (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 32.571.764,00 4.045.412.793,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve