Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i rrugës "Naftëtari"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.009.983 €

Kosto në lekë

125.439.930 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Maj 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKuçovë
InvestitorëtBashkia Kuçovë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillariBesta
Vendndodhja e projektit