Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerja e fasadave, Librazhd

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

436.759 €

Kosto në lekë

54.245.520 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtBashkia Librazhd
Kontraktorët
Kompani ndërtimiHastoci
Vendndodhja e projektit