Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion kopshti nr. 2, Poliçan

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

33.859 €

Kosto në lekë

4.205.328 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPoliçan
InvestitorëtBashkia Poliçan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBeqiri
Mbikëqyrës punimeshA.SH. Engineering
Vendndodhja e projektit