Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Informimi on-line i qytetarit dhe biznesit mbi detyrimet për taksat vendore, nëpërmjet implementimit të sistemit të taksave për Bashkinë Çorovodë dhe njësitë administrative të saj, si dhe infrakstruktura mbështetëse

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

100.029 €

Kosto në lekë

12.423.600 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, nëpërmjet programit të financimit të Shqipërisë Digjitale (inovacion dhe teknologjia e informacionit dhe komunikimit).

Lloji i projekteveprojekte dixhitale
BashkiaSkrapar
InvestitorëtBashkia Çorovodë
Kontraktorët
Kompani teknologjieINFOSOFT SYSTEMS
Vendndodhja e projektit