Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i godinës, palestrës dhe ambienteve sportive, shkolla 9 vjeçare "Gjin Pjetri"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

799.571 €

Kosto në lekë

99.306.697 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKurbin
InvestitorëtBashkia Kurbin
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSenka
Mbikëqyrës punimeshInvictus
Vendndodhja e projektit