Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i shkollës së mesme "At Shqefen Gjecovi", Bashkia Laç 1.251.087 € 155.384.956 Lekë
2 Rikualifikimi urban i bulevardit dhe sheshit qendror të qytetit Laç, Bashkia Kurbin, Loti 1 1.212.571 € 150.601.370 Lekë
3 Rikonstruksion i godinës, palestrës dhe ambienteve sportive, shkolla 9 vjeçare "Gjin Pjetri" 799.571 € 99.306.697 Lekë
Total: 3.263.229,00 405.293.023,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 2.050.657 € 254.691.653 Lekë
2 rikualifikime urbane 1.212.571 € 150.601.370 Lekë
Total: 3.263.228,00 405.293.023,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Kurbin 3.263.229 € 405.293.023 Lekë
Total: 3.263.229,00 405.293.023,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Senka (kompani ndërtimi) 1.210.030 € 150.285.682 Lekë
2 Uleza Ndertim (kompani ndërtimi) 1.199.141 € 148.933.370 Lekë
3 Egland (kompani ndërtimi) 417.029 € 51.794.986 Lekë
4 NDREGJONI (kompani ndërtimi) 417.029 € 51.794.985 Lekë
5 Roalb Studio (mbikëqyrës punimesh) 6.715 € 834.000 Lekë
6 C.E.C GROUP (mbikëqyrës punimesh) 6.715 € 834.000 Lekë
7 Invictus (mbikëqyrës punimesh) 6.570 € 816.000 Lekë
Total: 3.263.229,00 405.293.023,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve