Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim urban i zonës në hyrje të qytetit dhe mbrotje lumore

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

794.208 €

Kosto në lekë

98.640.612 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtBashkia Librazhd
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVICTORIA INVEST
Vendndodhja e projektit